Blog

Címke: cash flow

Mibe fektesd a pénzed a mai világban?

Dátum: 2016. július 8. 23:28 Címkék: cash flow

Több kérdést kaptam az elmúlt időben, melyeket úgy gondoltam, hogy az egyszerűség kedvéért videók segítségével fogok megválaszolni. Amennyiben szeretnéd Te is feltenni a kérdéseidet, kérlek írj e-mailt, igyekszem minél előbb beépíteni a választ valamelyik videóba!

Végre valami nagyon különlegeset sikerült létrehozni

Dátum: 2012. szeptember 16. 21:02 Címkék: cash flow

Már több mint két éve hoztam létre a befektetői klubunkat, ami az elmúlt időszakban nagyon sok fejlődésen ment keresztül. Valójából a szolgáltatásokkal és információkkal együtt nekem,mint klubvezetőnek is fejlődnöm kellett. Ez alatt az idő alatt nagyon sok tapasztalatot szereztem, egyrészt pénzügyi, befektetési lehetőségek és szolgáltatókkal kapcsolatban, másrészt sokkal jobban kikristályozódott, hogy mire van szüksége a klubtagjainknak.

Az élet nem könnyű, de talán mégis van remény

Dátum: 2012. július 17. 22:19 Címkék: cash flow

Talán azt várod el tőlem, hogy azt mondjam, hogy már pedig a siker csak egy kis szorgalom és egy kis kreativitás kérdése, pedig az igazság az, hogy sikeresnek lenni egyáltalán nem könnyű.

Én alapvetően egy pozitív beállítottságú embernek tartom magam, de nem tudok szemet hunyni a tényen, hogy a környezetemben olyan emberek kerültek anyagilag kritikus helyzetbe, akik kifejezetten jó eszű és nagyon szorgalmas emberek hírében állnak.

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!