Hogyan profitálhatsz a kialakuló gazdasági válságból?

Dátum: 2020. március 31. 16:59 Címkék: anyagi függetlenség cash flow profit

Az elmúlt években rakéta sebességgel növekedtek az ingatlan árak és a tőzsdei árfolyamok is új csúcsokat döntögettek. Ha Te is figyelemmel kíséred néhány befektetési guru és gazdasági szakember előrejelzéseit, akkor tudod, hogy többen már 2018-2019-re jósoltak egy nagy gazdasági világválságot. Nos, ha késve is, de úgy tűnik megérkezett.

Az ingatlanbefektetési szemináriumaimon mindig hangoztattam, hogy sokkal jobban szeretem a kínálati piacot, sokkal jobb lehetőségeket lehet találni egy pangó piacon, ahol sok a motivált eladó, mint amikor versengnek a vevők még a piaci áron kínált ingatlanokért is. 

"A sikeres befektető akkor vásárol, amikor mindenki más elad" - Warren Buffet

Egyedül azt sajnálom, hogy a végső lökést a korona vírus adta meg, ami emberáldozatokat is követel.

A gazdasági válság egy olyan dolog, amire nekünk hétköznapi embereknek nem igazán van ráhatásunk és sajnos tény, hogy a lakosság nagy részének anyagilag kisebb-nagyobb veszteségeket kell ilyenkor elkönyvelnie. Vagyonok cserélnek gazdát, sokan elszegényednek, egyesek meggazdagodnak. 

Egy dolgban tudsz dönteni, megpróbálhatod a nehézségeket a Te szolgálatodba állítani és a gazdasági válságból profitálni. Összeszedtem néhány példát a legjobb befektetési lehetőségekre:

Elsőként nézzük az ingatlanpiacot, éppen folyamatban van egy vásárlásom, ahol egy budapesti 800nm-es telken lévő lakható házat, mire a költségek végére érünk kb. 13 millió forintért fogok tudni megvásárolni, kb. fél éve a mellette lévő hasonló méretű telek 24 millió forintért ment el, azóta valószínűleg mérséklődtek az árak, de még mindig nagyon jó a matek.

A Milliomosinas Befektetői Klubunk egyik tagjával folyamatban van egy ügyletünk, ahol 100ezer forintos négyzetméteráron vettünk meg egy Budapest vonzáskörzetébe tartozó újszerű társasházi lakást, az eladónakemelt áron visszavásárlási opciója van, ha ezzel nem tud élni kb. dupla áron fogjuk tudni eladni.

Klubtagjainknak a napokban több hazai ajánlatot is készülök kiküldeni, az egyik egy Budapest 7. kerületi, 360nm-es üzlethelyiség, amiből 2 külön bejárattal 2 vendéglátó egység lett kialakítva. A kb. 110ezer forintos négyzetméteráron 1/1 tulajdonjog szerezhető, ami komplett üzletberendezést is tartalmazza. 2019-ben 1.2millió+áfa / hónap bérleti díjért volt kiadva a 2 helyiség. Igen, a szorult anyagi helyzet az egyik legnagyobb motiváció.

Zsámbékon, egy 2db, egyenként 900nm-es panorámás, csatorna kivételével (szomszédból az is áthozható) összközműves telek összesen 11 millió Ft-ért eladó, igaz pillanatnyilag csak 90nm-es gazdasági épületek építhetők a telkekre, de a szomszédos telkek közül több már belterületbe lett vonva, itt is várható, mivel minden feltétel adott. Korábban ez a telek 16.5M Ft-ért volt hirdetve, ez a gyors ára, a tulajdonosnak egy üzleti lehetőséghez sürgősen pénzre van szüksége.

Jó lehetőségeket tartogatnak az idegenforgalmi övezetekben található ingatlanok is, ilyen desztinációk Ázsiában Thaiföld, Európában pedig Tenerife. Mivel az iegenforgalom átmenetileg minimálisra csökkent ezekben az országokban, az árak is mérséklődtek, segítségünkkel pedig a legjobb ajánlatokat találhatják meg a befektetők, a háttérben motivált eladókkal. Nézd meg weboldalunkat: https://www.thaiingatlan.com/

De a pénzügyi piacon is találunk jó lehetőségeket, feltéve ha profikra bízzuk a pénzünk kezelését. A devizakereskedelem esetén az áfolyamok minkét irányú elmozdulásából profitálhatunk. Kevesen vannak akik igazán profik, az általam preferált vagyonkezelő évtizedes profi múlttal rendelkezik, az általunk figyelt éles számla pedig már több mint 1.5 éves hitelesített eredményeket mondhat magáénak. Itt láthatod a bruttó hozamok eredményeit:

De ne feledkezzünk meg a világ egyetlen valódi pénzéről az aranyról sem. A sárga nemesfém árfolyama a gazdasági válságok ideje alatt mindig szárnyra kap és fizikai formában sokszor nehézségekbe ütközik a beszerzése. Van egy magyar tulajdonú pénzügyi vállalkozás, aki létrehozta a modern kori aranypénzt, a fizikai aranyat házasította a blockchain technológiával és mindez mögé megfelelő pénzügyi engedélyeket, bankbiztonságot és technológiát tett. A lehető legolcsóbban, leggyorsabban és biztonságosan itt tudsz aranyat venni. Ráadásul van egy folyamatosan növekvő értékű befektetési arany háttérrel rendelkező kryptovaluta platformjuk, aminek az elmúlt 2 évben az árfolyama duplázódott és erre az évre is a legtöbben ezt várják. 

A hagyományos pénzrendszer átalakulóban van, bár fokozott kockázattal járhat egy-egy kryptovaluta startup, de óriási profit potenciállal is bír, ez valóban egy olyan terület lehet, ahol néhány év alatt több tízszerezheted vagy szerencsés esetben akár több százszorozhatod a vagyonodat, a Bitcoin milliomosok jó példák erre.

Amennyiben téged is érdekelnek a befektetések keress bizalommal és javaslom, hogy csatlakozz a Milliomosinas Befektetői Klubunk tagjaihoz, hogy rendszeresen értesülhess a legjobb VIP lehetőségekről:
http://milliomosinas.hu/klub/regisztracio

Sikeres befektetést!
Király Norbert
+36 70 3819617

 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!