Blog

Címke: anyagi függetlenség

Vajon egy mlm rendszer megoldás lehet-e céljaid elérésére?

Dátum: 2016. július 19. 20:27 Címkék: anyagi függetlenség

A network marketing területe megosztja az embereket, a gondolataimat hallgathatod meg ezzel a témával kapcsolatban az alábbi videóban:

Pilótajáték vagy értelmes befektetés

Dátum: 2016. július 14. 20:56 Címkék: anyagi függetlenség

Újabb kérdéseket boncolgatok az alábbi videóban:
1. Mi a véleményed az interneten terjedő virtuális befektetéseket és szolgáltatásokat népszerűsítő üzleti rendszerekkel kapcsolatban?
2. Milyen típusú vállalkozásokat ajánlasz?
3. Hogyan fektessek be vagy vállalkozzak, ha nincs elegendő pénzem?

Mibe fektesd a pénzed a mai világban?

Dátum: 2016. július 8. 23:28 Címkék: anyagi függetlenség

Több kérdést kaptam az elmúlt időben, melyeket úgy gondoltam, hogy az egyszerűség kedvéért videók segítségével fogok megválaszolni. Amennyiben szeretnéd Te is feltenni a kérdéseidet, kérlek írj e-mailt, igyekszem minél előbb beépíteni a választ valamelyik videóba!

A két zebra

Dátum: 2015. február 1. 22:51 Címkék: anyagi függetlenség

Egy történetet szeretnék elmesélni két zebracsikóról. Az egyik az állatkertben látta meg a napvilágot, egy 30x30 méteres drótkerítéssel bekerített karámban. Itt élt és nevelkedett másik 4 zebra társaságában, ez a bekerített terület jelentette számára a kis világát, látszólag semmire nem volt gondja, kapott ételt és vizet, sőt még egy lány zebrát is hoztak neki és hamarosan zebra csikójuk született.
 
Zebránk biztonságban élt, nem kellett félnie a ragadozóktól, mint vadon élő társainak, viszont soha nem hagyta el az állatkertet. Mivel nem tudta, hogy milyen a szabad élet, így nem is hiányzott neki. Azt hitte, hogy a világot a bekerített karám jelenti.

 

Az idő értéke

Dátum: 2013. november 28. 20:22 Címkék: anyagi függetlenség

Mindenkinek ugyanannyi ideje van egy nap. Az egyik különbség a szegények és a gazdagok között az idő felhasználásában rejlik.

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!