Az élet nem könnyű, de talán mégis van remény

Dátum: 2012. július 17. 22:19 Címkék: anyagi függetlenség network marketing cash flow

Talán azt várod el tőlem, hogy azt mondjam, hogy már pedig a siker csak egy kis szorgalom és egy kis kreativitás kérdése, pedig az igazság az, hogy sikeresnek lenni egyáltalán nem könnyű.

Én alapvetően egy pozitív beállítottságú embernek tartom magam, de nem tudok szemet hunyni a tényen, hogy a környezetemben olyan emberek kerültek anyagilag kritikus helyzetbe, akik kifejezetten jó eszű és nagyon szorgalmas emberek hírében állnak.

Van köztük több olyan, aki egy pénzügyi cég, illetve rendszer kitalálója, egy nagy hálózat felépítője, van olyan aki hazánk legnagyobb lakóparkját építette fel, igaz, hogy végül belebukott, van olyan, akit az év vállalkozójának választottak Debrecenben és most az albérleti díjai csúszásával küszködik, de hazánk egyik legismertebb thermál hotel tulajdonosával sem szívesen cserélnék.

Az igazság az, hogy nekem is vannak olyan nem várt, megoldandó feladataim, melyekkel a gazdasági válság tisztelt meg és férfiasan bevallom, hogy okoz némi fejfájást, de tudom, hogy soha nem téveszthetem a céljaimat szem elől, maximum egy kis kerülővel jutok el hozzájuk.

A mai világban szükség van a megújulási képességre, mint ahogy írtam senki nincs biztonságban, se én, se Te, se a milliárdos ismerőseim. Lehet, hogy az egyik pillanatban még elismert üzletember vagy, a következőben már a hitelezők és a NAV által üldözött vad.

Én alapvetően háromféle embertípust különböztetek meg:

  1. Aki a múltban már elért jelentős sikereket, de nem képes a változással haladni és a legnagyobb igyekezete ellenére is padlót fog.
  2. Akinek bármilyen lehetőség kerül a látókörébe, egyszerűen még arra is lusta, hogy azt közelebbről megismerje, sokszor még egy félórás internetes prezentációt sem képes megnézni, ha mégis, utána csak kifogásokat gyárt, hogy miért ne csináljon semmit és azt várja, hogy majd mások megoldják a problémáját és abban a tévhitben él, hogy majd talál egy jó állást, ami jólétet biztosít neki. Na, erre hasonlóan jó az esélye, mint a lottó ötösre.
  3. Ő a kreatív és szorgalmas vállalkozó, aki bár követ el hibákat, megégeti magát, de mindig keresi az új lehetőséget. Nem adja fel, hajlandó keményen, de ésszel dolgozni, és bár megfizeti a siker árát végül előbb vagy utóbb, de célba ér.

Az első típus szó szerint belerokkan a terhekbe, a második típus soha nem viszi semmire.

A legnehezebb dolga a 3. típusnak van, neki van szüksége a legmagasabb stressztűrő képességre, de övé lesz a legnagyobb jutalom is, mégpedig a SZABADSÁG.

Ha Te is a 3. típusba sorolod magad, és olyan cash flow gyártó üzleteket keresel, melyek közelebb visznek az áhított szabadság állapotához, akkor alapvetően két út áll előtted:

  1. Vagy létrehozol egy saját üzleti rendszert, vállalkozást, lehetőleg minél kisebb tőke befektetésével, hogy a kockázatodat minimalizáld. Ehhez nagyon kreatívnak kell lenned és megfelelően tapasztaltnak, de jó út lehet.
  2. Egy már kidolgozott rendszerhez csatlakozol, erre jó példát jelent több hálózati marketing üzlet. Most egy érdekes dolgot fogok mondani, nálam egy hálózati marketing rendszernél az első szűrő, hogy ha soha senkinek nem ajánlom tovább, számomra akkor is kézzelfogható (anyagi) előnyökkel járjon.

A következő napokban befogok neked mutatni néhány olyan hálózati marketing rendszert, melyek a szigorú szűrőmön átmentek és bátran tudom számodra is ajánlani, ez sem a könnyű út, de reális lehetőség a sikerre.

Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!