Végre valami nagyon különlegeset sikerült létrehozni

Dátum: 2012. szeptember 16. 21:02 Címkék: cash flow

Már több mint két éve hoztam létre a befektetői klubunkat, ami az elmúlt időszakban nagyon sok fejlődésen ment keresztül. Valójából a szolgáltatásokkal és információkkal együtt nekem,mint klubvezetőnek is fejlődnöm kellett. Ez alatt az idő alatt nagyon sok tapasztalatot szereztem, egyrészt pénzügyi, befektetési lehetőségek és szolgáltatókkal kapcsolatban, másrészt sokkal jobban kikristályozódott, hogy mire van szüksége a klubtagjainknak.

Örömmel jelenthetem be, hogy egy újabb fejlesztési szakasz végére értünk. A fejlesztés egyrészt a szolgáltatások minőségének javításával, másrészt az informatikai háttérrel kapcsolatos.

A befektetői klub nevét a pozitív változások hatására Unique Befektetői Klub–ra kereszteltük.

A befektetői klub az alábbi területekről szolgáltat exkluzív információkat:

  1. Pénzügyi befektetések – olyan pénzügyi befektetési lehetőségekről adunk információkat, melyeket kevesen ismernek. Ezek a konstrukciók többnyire részleges vagy akár teljes tőkegaranciával rendelkeznek, és olyan lehetőségről is kaphatsz információkat, ahol éves szinten 20-50% eredményt sikerült realizálni az elmúlt évben.
  2. Hazai ingatlan befektetések – rendszeresen ajánlunk piaci ár alatt kínált ingatlanokat, ha a következő linkekre kattintasz bemutatok egy aktuális vidéki és egy fővárosi példát.
  3. Külföldi ingatlan befektetések – ebben a pillanatban speciális ajánlataink thaiföldi újépítésű apartmanokkal kapcsolatosak, hazai áron luxus apartmanokat vásárolhatsz Pattaya óceánparti részén, kinti magyar teljeskörű szolgáltatási háttérrel. Egy példát a különleges thaiföldi befektetésekre itt láthatsz.
  4. Nemesfém befektetések – mostantól arany, ezüst, platina és palládium vásárlásban is hatékony segítséget tudunk nyújtani, igény esetén vámszabad területen való tárolási háttérrel, a legversenyképesebb árfolyamok mellett.
  5. Alternatív befektetések – igyekszünk olyan lehetőségeket felhajtani, melyek ugyan nem a hagyományos befektetési kategóriába tartoznak, viszont jelentős a cash flow termelési képességük.

A fenti szolgáltatásokon kívül még az alábbi előnyökben részesülnek klubtagjaink:

  • 40% kedvezmény a rendezvényeink és oktatóanyagaink árából, 20% kedvezmény a kiadványok árából
  • VIP hírlevelek az újdonságokról és aktualitásokról, befektetési lehetőségekről
  • ingyenes skype konzultációs lehetőség a klubtagok részére

És még egy nagyon jó hírem van számodra, korábban 30.000 Ft-ba került 12 havi klubtagság, most 50% kedvezménnyel, összesen csak 15.000 Ft!!!

Ha te is szeretnél csatlakozni klubtagjaink közé, akkor kattints a következő linkre:
tovább a regisztrációhoz>>>

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!