Átlag feletti bérleti hozamokat termelő apartmanok Tenerifén

Dátum: February 25, 2022 9:48 AM Címkék: cash flow ingatlanbefektetés Tenerife ingatlan

Több tucat tenerifei befektetési célú apartman vásárlásban segítettük ügyfeleinket és klubtagjainkat az elmúlt években. Most is egy kiváló lehetőséget szeretnék neked bemutatni, ami sajnos csak maximum 2-4 hétig lesz elérhető, mivel a projektben lévő lakásokat őrületes iramban fogynak 110 apartmanból 36 az első 2 héten elkelt, ebből 5 lakást sikerült már nekünk is gyorsan lefoglalózni ügyfeleink részére. 

Tenerife déli részén a népszerű és fejlődő Golf del Sur településen található a Hotel Albatros apartman hotel. Egy üzleti döntés követleztében a hotelben található apartmanokat privát lakásokként kezdték el értékesíteni, nagyon kedvező áron. A szép állapotban lévő komplexum fűtött medencével, recepcióval, előadó teremmel és még számos hotel szolgáltatással rendelkezik, 200 méterre található az óceánpart, a jaht kikötő 500 méterre, 2 golf pálya van a szomszédban, az egyik 27 lyukas, illetve a város presztizsét bizonyítja, hogy az 5 csillagos Hilton Hotel is megtalálható a városban.

Nézzük konkrétan, mit, mennyiért tudnál most vásárolni és milyen megtérülésre számíthatsz.

Egy nappali és egy hálószobás, nagy teraszos apartman ára: 142.000 EUR (~52M HUF) a lakás megfelelő jövedelem igazolása esetén 30-40% önerő mellett akár hitelezhető is.

További költségek:

  • projekt sikerdíj: 7.000 EUR ez a mi díjunk, ez tartalmazza a megfelelő ingatlan felkutatását és megszerzését, NIE szám (kinti adószám) ügyintézést, bankszámla nyitást, teljeskörű ügyintézést, bérbeadásra felkészítést, beleértve a szükséges felújítási és lakberendezési munkák lemenedzselését.
  • várhatóan egy 4-5.000 EUR összeget az apartman kicsinosítására rá kell költeni, legalább is érdemes a profit maximalizálása érdekében, ilyenkor kb féláron szoktuk megoldani azokat a munkákat és beszerzéseket, mintha spanyol vállalkozóval csináltatnád.
  • tulajdonszerzési illeték 6% (~8.500 EUR) ez csak hónapokkal a vásárlás után lesz esedékes

Várható bevételek:

Elsősorban a golfpályáknak, a kikötőnek és a kellemes környezetnek köszönhetően 80-90 EUR / nap összegért adhatók ki turisztikai célra az apartmanok. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 80%-os kihasználtság mellett havonta ~2.000 EUR (~740.000 HUF) árbevétel várható, amiből még le kell venni a rezsi, rbn és booking jutalék, valamint az ingatlankezelési díj (20%) költségét. Végeredményben ~1.200-1.300 EUR (440-480.000 HUF) havi tiszta nyereség várható.

Ami éves szinten 9-10% körüli megtérülést jelent EURÓ alapon!!! Ehhez még hozzá jön az amúgy is nagyon kedvező áron vásárolt ingatlan évről-évre történő értéknövekedése.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség keress az elérhetőségeimen, 1.000 euróval lefoglalható Magyaroroszágról is egy lakás, a többit a kiutazás után intézzük. Elég egyszer kimenni, a többi lépésben közjegyzői meghalamazással mi járunk el a nevedben.

Fotók és videók az Albatros Apartman Hotel komplexumról és az egyik lakásról:

Sikeres befektetést!
Király Norbert
Mobil/Viber/WhatsApp: +36 70 3819617

 

Hozzászólások

Még senki sem szólt hozzá a bejegyzéshez.