Szolgáltatások és kockázatok

A Unique Befektetői Klub rendszeresen ellátja klubtagjait ingatlan-, nemesfém-, pénzügyi- és egyéb befektetési információkkal.

A szolgáltatásunk magában foglalja az információ szolgáltatást, továbbá igény esetén konkrét segítséget nyújtunk a befektetés lehetséges megtérülésének az elemzésében, illetve a szükséges dokumentumok kitöltésében.

Bár olyan befektetési lehetőségekkel, továbbá olyan hazai és külföldi befektetési szolgáltatók ajánlataival ismertetjük meg klubtagjainkat, melyekben általában a befektetői klub vezetői és tagjai saját tőkével részt vesznek vagy a lehetőséget a rendelkezésükre álló ismereteik alapján jó lehetőségnek ítélik meg, ennek ellenére sem a Unique Befektetői Klub, sem a Unique Estate Kft, sem a Kft. ügyvezetője Király Norbert semmilyen anyagi felelősséget nem vállal az esetlegesen bekövetkezett anyagi károk esetén,  nem vállal kötelezettséget, szavatosságot, hozamígéretet, és természetesen a klubtagsági díjon kívül semmilyen sikerdíjra nem tart igényt pozitív eredmény esetén sem. A befektetési döntés meghozatala kizárólag a Klubtag felelőssége.

Unique Befektetői Klub, illetve Király Norbert klubvezető ingyenes szolgáltatása a klub tagjai számára, hogy egyéni konzultációkat biztosít, amely során igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni befektetői karrierje során felmerült kérdéseire.

Unique Befektetői Klub elsősorban úgy igyekszik segítséget nyújtani a klubtagjai számára a megfelelő befektetési döntések meghozatalában, hogy igyekszik olyan tudásanyaggal ellátni őket, ami fejleszti a pénzügyi intelligenciájukat. Nyomtatott és online kiadványait diszkont áron kínálja, továbbá klubesteket, szemináriumokat, online oktatóanyagokat és tanfolyamokat szervez és készít, melyek díjaiból a klubtagok 40% kedvezményben részesülnek.

Alulírott Király Norbert, mint a Unique Estate Kft. ügyvezető igazgatója kijelentem, hogy a Klubtag által leírt és/vagy szóban elmondott információkat üzleti titokként kezelem, harmadik félnek semmilyen körülmények között, semmilyen információt nem szolgáltatok ki.

Unique Befektetői Klub
Király Norbert