Blog

Címke: autófinanszírozás

Car Club a vezetés szabadsága

Dátum: 2018. március 10. 8:57 Címkék: autófinanszírozás

Mindenki vágyik egy jó autóra, sajnos a legtöbb esetben kénytelenek vagyunk megelégedni alacsonyabb kategóriás, régebbi és kevésbé felszerelt megoldásokkal.
 

A megalkuvásunknak az oka egyértelmű: a PÉNZ
 
Az új kocsid megvásárlásához pénzt sajnos nem fogunk tudni adni, viszont a március 24-ei befektetői klubnapunkon bemutatunk egy olyan gépjárművásárlási megoldást, ami kézzel fogható közelségbe hozza az álomautódat. Közelebb, mint gondolnád!
 
A Car Club innovatív rendszerének segítségével minden tagnak lehetősége van egy olyan konstrukciót elérni mely eddig csak makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni. Szerződött klubtagjaink, köszönhetően a közösség nyújtotta előnyöknek, kedvezményes feltételek mellett ülhetnek be álmaik autójába.
 
Az autókat használatra lehet igénybe venni, általában 48 hónapra, a végén pedig lehetőség van a megvásárlásukra.
 
A paletta igen színes, jelenleg középkategóriában a Fiat, Opel, Volkswagen csoport autóit adja a Társaság használatba. Prémium kategóriában Mercedes, BMW, Audi típusú autók választhatók. A hetente megújuló garázs jelentésben szereplő autók akár 24-48 órán belül elérhetőek.
 
Néhány nagyon fontos pont, ami megkülönbözteti ezt a konstrukciót hasonló társaitól:

 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!