Online ingatlanbefektetési szeminárium diszkont áron a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából

Dátum: 2012. július 4. 15:36

A nyáron került megrendezésre a MOST VAGY SOHA! ingatlanbefektetési szemináriumom. Czimbalmos Árpi és a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából a rendezvényről videófelvétel készült. Amennyiben lemaradtál most nagyon kedvező feltételekkel nézheted meg a rendezvényről készült filmet, ha részt vettél a képzésen, akkor díjmentesen megnézheted ismétlésként.

Fantasztikus dolog, hogy lehetőségünk van már magyar nyelven, hazai viszonyok között is hallgatni és nézni vagy éppen játszani Robert Kiyosaki tanításait, a Magyar Gazdag Papa Klub a hivatalos képviselete az amerikai központnak, melynek a bemutatkozó videóját itt láthatod.

Több olyan videóanyag is szerepel az oktatási rendszerben, melyek a hazai viszonyok között adnak útmutatást az anyagi függetlenségre vágyóknak, így kerülhetett fel az én ingatlanbefektetési szemináriumom is.

Az ingatlanbefektetési szeminárium részletes leírásáért kattints az alábbi linkre, A felvételek felkerültek a klub oldalára. A webáruházban megrendelhetők.

Az első 20 megrendelőnek 15.000 Ft helyett 9.900 Ft-ért! 

Online megnézhető Ingatlanbefektetési Szeminárium

Megrendelés után a weboldalra látogatva, be kell jelentkezni (felhasználónév és jelszóval) majd ezután a Tudásbázis ---> Rendezvények Online menüpontra kattintva bejön a rendezvények oldala. A fülek közül a 2012-t kell kiválasztani ahol az ingatlan szeminárium szekciónál megjelenik a Nézd meg az Előadást gomb. Erre rákattintva a megrendelő bármikor és akárhányszor megtekintheti/újranézheti az egész napos szemináriumot.

A Magyar Gazdag Papa Klub weboldalát ide kattintva tudod megnézni.

Sikeres befektetést!
Király Norbert
 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!