A világ legnagyobb ingatlanpiaca olyan mint egy kifeszített íj, ha időben lépsz jó esélyed van neked is a szárnyalásra

Dátum: 2012. március 21. 21:48

Az USA ingatlanpiaca óriási áresésen ment keresztül az elmúlt két-három évben, ez alól a floridai ingatlanok sem kivételek. Emlékszem, amikor 2009-ben először Floridában jártam megfogott az ottani utcák és lakóparkok rendezettsége, sajátos, ízléses stílusa van az építészetüknek, takaros hasonló jellegű, mégis egyedi házakkal. Florida ingatlanpiacának különleges értékeiről   Frank McKinney – Csináld nagyban! című könyvében is olvashatsz.

2008-ra az ingatlanok árai olyan magas szintre emelkedtek, hogy igen komoly erőfeszítéseket kellett tenniük a befektetőknek, hogy megfelelő megtérülést érjenek el egy-egy bérbeadási célú vásárláson.

Ez a helyzet most jelentősen megváltozott a korábban 200.000 usd-ért kínált házakat és lakásokat most 70-80.000 usd-ért is már meglehet vásárolni, miközben a bérleti díjak nem sokat változtak, sőt a jelzálog érvényesítések és a megszigorodott hitelezési politika miatt megszaporodott a potenciális bérlők száma.

A fenti tényekből nem nehéz levonni tanulságként, hogy egy megfelelő körültekintéssel vásárolt floridai ingatlan jó befektetés lehet többféle szempontból is:

  • egyrészt 7-12%-os nettó készpénzáramlásra tehetünk szert usd-ben
  • másrészt a piac jelentős emelkedés előtt áll, az USA-ban korábban is voltak már hasonló ingatlanpiaci trendek, erről Craig Hall Időzítés az ingatlanpiacon című könyvében olvashatsz, biztos lehetsz benne, hogy a kedvelt piacokon a recessziót egy újabb piaci csúcs fogja követni, ami jelentős tőkenyereséget eredményezhet.

Sok érdekes információt kaphatsz stratégiai partnerem a Bric Investment alábbi videójából:

Április 4-ei dátummal szervezünk egy klubestet, ahova vendég előadóként meghívtam a Bric Investment munkatársait, így közvetlenül tőlük kaphatsz konkrét információkat a befektetési lehetőségekről és felteheted a kérdéseidet is.

Bővebb információ a klubestről:
Külföldi és hazai ingatlanbefektetési lehetőségek - Vásárolj a mélyponton!

Bővebb információ a floridai ingatlanpiacról és a Bric Investmentről:
Problémamentes befektetés akár a fotelből

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!