Íme, így néz ki a világ egyik legdrágább luxusvillája (videó)

Dátum: 2012. február 19. 19:39

A világ talán legérdekesebb személyiséggel rendelkező ingatlanbefektetője Donald Trump mellett Frank McKinney, aki elsősorban méregdrága floridai luxusvilláiról híresült el.

Első ránézésre senki sem gondolná, hogy ez a rockstár kinézetű figura valójából egy kőprofi üzletember, aki kényesen ügyel minden apró részletre.

Különleges személyiség, aki nemcsak a profitnak él, hanem  szegények tucatjainak biztosít otthont jelképes havi 1 dollárért, nem rest beállni hajléktalanoknak levest osztani, könyveket ír, melyben megosztja ingatlanbefektetési stratégiáját és filozófikus elveit, sőt újabban sci-fi íróként is jeleskedik, és ráadásul még arra is marad energiája, hogy ultramarathon futóversenyeken is elinduljon, ha éppen nem a Harley-ján repeszt.

Az alábbi kis videóriportból érdekes pillanatokat leshetsz el az életéből.


És itt láthatod Frank egyik legújabb alkotását az Aqua Liana névre hallgató luxusvillát.
 


Frank McKinney Csináld nagyban! című könyve magyarul is megjelent, melyből megtudhatod, hogyan válj Te is sikeres üzletemberré, ingatlanbefektetővé, de elsősorban EMBERRÉ. Kihagyhatatlan kötelező olvasmány, ha a célod a fejlődés üzletileg és emberileg egyaránt.

Frank McKinney hivatalos amerikai weboldala.

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!