Hogyan válj profi ingatlan-befektetővé?

Dátum: 2011. április 16. 16:56

Több e-mailt kaptam az elmúlt hetekben, melyek írói azt kérdezték, hogy mikorra tervezek élő egész napos ingatlanbefektetési szemináriumokat. Nos, a kérdés teljesen jogos, hiszen az elmúlt években sűrűn tartottam ilyen jellegű képzéseket.

A válaszom erre a kérdésre, hogy nem tervezek mostanában élő egész napos tréninget, ennek több oka van: 

  1. Az online ingatlanbefektetési tanfolyamom, - melyre az Online Ingatlan Akadémia weboldalamon tudsz előfizetni – minden információt tartalmaz, amit az élő képzéseimen elmondtam, illetve olyanokat is, amiket még nem volt lehetőségem elmondani, ráadásul olcsóbb áron, mint amennyibe egy komplex élő szeminárium kerülne, így teljesen szükségtelen eljönnöd egy élő képzésre, amikor a számítógéped előtt ülve is minden információt megszerezhetsz, ha megakadsz e-mailben kérdezhetsz.
  2. Mint ahogy tudod én a passzív jövedelemforrások megteremtésének a híve vagyok és ebbe nem fér bele az, hogy rendszeresen egész napos vagy akár többnapos tréningeket tartsak, ez egyszerűen nem egyeztethető össze azzal az életvitellel, amit elképzeltem magamnak és bizonyára Te is ugyanígy vagy ezzel. Ki nem állhatom az olyan oktatókat, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Meg kell, hogy mondjam, az oktatás jó biznisz, viszont véleményem szerint, aki sokat oktat, annak nem jut ideje és energiája magára a befektetési tevékenységgel foglalkozni és ez visszaüt. Nincs annál szánalmasabb, amikor egy „guru” arra a sorsra van ítélve, hogy a tudása értékesítéséből tengesse életét, mert a gyakorlati tudása nem tudja a megfelelő életszínvonalat biztosítani számára.
  3. Ne érts félre én az oktatás lelkes híve vagyok, viszont úgy szeretném átadni minden tudásom Neked, hogy közben ne kelljen feladnom semmit, ami fontos nekem, ezért készítettem el az online ingatlanbefektetési videó-szeminárium sorozatomat.

Azért személyesen is tudunk találkozni, elsősorban a félévente 3-5-ször megrendezésre kerülő befektetői klubestjeinken, melyek 2-3 órás esti rendezvények, ott személyesen is felteheted a kérdéseidet. Ezen kívül a Royalwell Befektetői Klub tagjainak lehetőségük van díjmentes konzultációkra is jelentkezni.

Megszokták tőlem kérdezni, hogy minek tulajdonítom a sikereimet. Ennek több összetevője van, most csak a legfontosabbat szeretném kiemelni, ami a következő:

Mindig sokkal jobban féltem attól, hogy lemaradok egy olyan információról, ami akár milliókat hozhat nekem ha nem vásárolok meg egy hasznosnak ígérkező könyvet, online oktatóanyagot vagy élő szemináriumot, mint az attól való félelem, hogy kidobott pénz lesz a vételár.

És valóban, több százezer forintnak megfelelő (persze dollárban) ingatlanos könyvet rendeltem az elmúlt években az USA-ból, többről csak akkor derült ki, hogy a mutatós címlapján és inspiráló címén kívül szinte semmi használható információ nincs benne, mikor már itthon a kezembe fogtam. Viszont az a néhány, ami igazán kincsnek számított sok millió vagy még inkább sok tízmillió profitot hozott számomra.

Ezért azt mondom a lehető legjobb befektetés a befektetői karriered építése elején és persze később is, ha a tudásba fektetsz be. Ne ess bele abba a hibába, ami oly sok magyar befektetőt jellemez, sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak, a befektetési szakmát nem kell tanulni vagy egy két ingyenes, az internetről letölthető anyag átolvasása után már nekik nem lehet újat mondani.

Egy orvosi vagy jogi egyetem elvégzése 5 év és utána következik a szakvizsga. Miért gondolják azt egyesek, ha elkezdenek vállalkozással vagy befektetéssel foglalkozni nincs szükségük hasonlóan kemény tanulásra mint bármilyen szakma elsajátítása esetén?

Egy profi befektető több pénzt csinál, kevesebb időráfordítással és tartósabban, mint egy sztár ügyvéd vagy orvos, viszont, hogy ez így legyen sok időt, energiát és általában sok pénzt is kell áldozni a tudás megszerzésére. Ne akard két lépéssel átugrani a szakadékot!

Van még egy jó hírem számodra: Hazánkban nagyon kevesen hajlandóak a tudás megszerzéséért fizetni (sajnos ezért tartunk itt, ahol vagyunk), elképesztő, de az ingatlanközvetítők körében nem lehet eladni az általam kiadott ingatlanos könyveket. EZ JÓ! Jó, mert ha hajlandó vagy tanulni, akkor kifogsz emelkedni a tömegből, nem sztárok, hanem amatőrök a versenytársaid az üzleti életben.

2004-ben, amikor egy anyagi csőd után úgy döntöttem, hogy a nehéz anyagi helyzetem ellenére ingatlanbefektetésekkel szeretnék foglalkozni, bármit megadtam volna egy olyan oktatóanyagért, amit összeállítottam Neked.

Most pár tízezer forint befektetést milliókra válthatsz és az anyagi függetlenség reális céllá válik számodra, ha megrendeled az ingatlanbefektetési videó-szeminárium sorozatomat.

Tovább a megrendelésre>>

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!