Az út ami a szabad élethez vezet

Dátum: 2011. április 8. 21:22 Címkék: anyagi függetlenség passzív jövedelem

Már huszonéves koromban sikerült megtapasztalnom, hogy milyen érzés az, amikor egy befektetésből rendszeresen érkezik bevételem, és bár sikerült egy nagy vargabetűt leírnom, jelentős összegű tanulópénzt megfizetnem, végül visszatértem a passzív jövedelmet generáló befektetésekhez és üzleti lehetőségekhez.

Szeretném összefoglalni, hogy melyek azok az eszközök, melyekből rendszeres bevételem származik és származhat Neked is:

 

  1. Bérbe adott ingatlanok – több mint 50 bérbe adott ingatlan egységgel rendelkezem, ezek között vannak lakások, irodák és üzlethelyiségek, rendszeres bérleti díj érkezik a számlámra minden hónapban, és bár jelentős a hitelállományom is, a bérleti díjak kényelmesen fedezik a költségeimet, és miután leketyegnek a jelzálogok több millió forint bérleti díj érkezik majd a számlámra tisztán.
  2. Pénzügyi befektetések – több pénzügyi számlával rendelkezem elsősorban forex brókercégeknél, vannak olyan számlák, melyeken én magam kereskedem és vannak olyanok, melyeket más brókerek/tréderek kezelnek. A számlákról rendszeresen hívok vissza hozamokat.
  3. Online bevételek – több mint 10 weboldallal rendelkezem, ezek közül több rendszeres bevételt generál, vannak saját online termékeim, elsősorban oktatóanyagaim, melyeket egyszer kellett létrehoznom és utána akár éveken keresztül rendszeres bevételem származik az online értékesítésükből, ezen kívül mások olyan szolgáltatásainak és termékeinek az ajánlásából is pénzt keresek, melyeket értékesnek találok, több weboldal teljesen automatizálva van. Ez egy igazi nyer-nyer üzlet, amit nagyon élvezek.
  4. Egyszintű és többszintű értékesítési rendszerek – ha egy szolgáltatással vagy termékkel elégedett vagyok, akkor szívesen ajánlom a barátaimnak, ügyfeleimnek és üzleti partnereimnek, ezáltal a saját költségeimet leredukálom, sőt bizonyos esetekben még jelentős jövedelmem is képződik. Csak olyan üzleti lehetőségekkel foglalkozom, amik igénybe vétele egyértelmű előnyökkel és megtakarításokkal jár, ezek a területek a következők, utazási klub, telekommunikáció és egyes brókercégek által kínált lehetőségek.

Talán úgy gondolod, hogy nehéz lehet ennyi mindennel foglalkozni egyszerre, - az igazság az, hogy a titok az automatizálásban rejlik, így megtehetem, hogy minden hónapban elutazzak egy nyaralásra, jut időm rendszeresen sportolni és a családomra is.

A milliomosinas.hu weboldalamon keresztül a jövőben igyekszem számodra is több ötletet adni, melyek hozzájárulhatnak anyagi gyarapodásodhoz, Royalwell Befektetői Klub tagjai pedig a legexklúzívabb információkhoz is hozzájutnak.

Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!