Tarts velünk online thaiföldi ingatlanbefektetési túránkon!

Dátum: 2020. szeptember 25. 20:07

Az elmúlt években több tucat magyar ügyfelünk vásárolt bérbeadási céllal lakásokat segítségünkkel. Nem véletlen, hogy a viszonylag nagy földrajzi távolság ellenére nagyon kedvelt befektetési helyszín Thaiföld, azon belül is Pattaya, a jó idő, a homokos tengerpart, a buja növényzet, az olcsó megélhetési költségek, a barátságos helyiek és a különleges thai építészet és kultúra mellett a rendkívül színvonalas ingatlanberuházási projektek is vonzák az európaiakat, így minket magyarokat is:)

Bár a thai vezetés már rájött, hogy a COVID-19 hatására bevezetett szigorító rendelkezések nagyon nem tesznek jót a gazdaságuknak és egyre inkább napirendi pontra kerül, hogy Thaiföld újra megnyissa kapuit a túristák előtt, sajnos egyelőre még türelmesnek kell lennünk. Legalább egy tucatnyi ügyfelünk térdelő rajtban áll, hogy kiutazhasson és személyesen tudja szemügyre venni a piaci ár alatti ingatlan kínálatunkat, de vannak bátrabb befektetők is, akik meglovagolják a vírusnak köszönhető pangó piacot és készek itthonról is megvásárolni egy-egy piaci ár alatti kis luxus lakást.

Nem csoda, hogy sokan a távolság ellenére is inkább Thaiföldet részesítik előnyben a magyar ingatlanpiaccal szemben, hiszen Pattayán már akár 13-16milió forintért kifoghatunk egy új építésű vagy újszerű berendezett lakást egy medencés, portaszolgálatos, edőzteremmel és zárt saját használatú parkolóval rendelkező resort típusú társasházban. Ráadásul saját névre vásárolhatunk, ami szintén nem elhnyagolható szempont. 

A piaci ár alatti vásárláson kívül van még néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni:

  • Thaiföldön nincs ingatlan adó
  • A thai bat az elmúlt 10 évben közel duplájára erősödött a forinthoz képest, az erősödés meghaladja az euró és dollár erősödését is
  • Az új építésű lakások bérleti hozamai arányaiban valamivel magasabbak, mint a magyarországi bérleti díj hozamok, amit csak fokoz a THB erősödése
  • Teljes körű magyar nyelvű ingatlanmenedzsment szolgáltatást nyújtunk, így a tulajdonosoknak ez valódi passzív befektetés
  • A kellemes dolgokat mindig jó összekötni a hasznossal, garantálom, hogy ha egyszer belekóstolsz Thaiföld ízébe, mindig vágyni fogsz rá, erre kiváló apropó meglátogatni a befektetésed vagy akár újabbat eszközölni:)

Mivel a COVID-19 miatt pillanatnyilag nem tudunk kilátogatni Thaiföldre, ezért úgy döntöttünk, hogy Thaiföldet, Pattayát hozzuk hozzánk a technika segítségével:)

Elsőként szeptember 30-án, szerdán, magyar idő szerint 10:00-kor egy ÉLŐ Online Ingatlan Túrát tartunk az Instagram segítségével.

Nem kell mást tenned, csak be kell követned a 
https://www.instagram.com/pattaya_investment_property/ Instagram fiókunkat és szerdán 10:00-kor be kell lépned. Ehhez valószínűleg szükséged lesz egy Instagram regisztrációra is és célszerű az Instagram app-ot is letöltened a mobilodra.

Befogunk mutatni egy-két pattayai ingatlan projektet és lakást, illetve sok hasznos információt tervezünk bemutatni Pattayával és a kinti ingatlanvásárlással kapcsolatban. Amennyiben jól sikerül, újabb Ingatlan Túrákat szervezünk a jövőben.

Kövess be minket az Instagramon és Facebookon, illetve iratkozz fel a thaiingatlan.com weboldalunk hírlevelére is, hogy értesítéseket kapj a legforróbb ajánlatainkról!

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!