Napfény, óceán, pálmafák, luxus ingatlanok és alacsony árak ez Thaiföld

Dátum: 2018. november 2. 16:01

Magyarországon beköszöntött az ősz, ahogy közeledik az év vége egyre inkább télies hangulat kezd uralkodni, ilyenkor kezdünk el napfényről és tengerpartról álmodozni. Kevés kellemesebb dolog van annál, mint a mínusz 10 fokból elutazni a +30-ba. Sajnos ezt kevesen tehetik meg, de ha a Te célod is az anyagi függetlenség elérése, akkor biztos vagyok benne, hogy részben vagy akár teljes egészében Te is szívesen töltenéd a telet a nyárban:)

Számos befektetői klubtagunk és ügyfelünk van, akik már kellően vállalkozó kedvűek voltak ahhoz, hogy Thaiföldön, Pattayán vásároljanak befektetési célú ingatlant és ezáltal a kellemest a hasznossal kössék össze. Sokan személyesen is kilátogattak szétnézni és akkor jött meg a kedvük, de arra is van több példa, hogy a szó szoros értelmében befektetésként tekintve az ügyletre itthonról vásároltak és bár évek óta hozza a bérleti díjbevételt a lakás(ok) a tulajdonos soha nem látta tesközelből. Bár javasoljuk mindenkinek, hogy ismerje meg Pattayát, ennek ellenére a kiutazás nélkül is megoldható a befektetés. 

De nézzük csak meg, mi az 7 elsődleges érv, amiért érdemes Pattyán ingatlant vásárolni:

  1. 2015-ben Pattaya lett Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének (ASEAN) a központja, ezáltal a város még vonzóbb befektetési célpontgá vált. Azért Pattaya választották, mert biztonságos, jól kiépült infrastruktúra jellemzi és sok nemzetiségű lakosság él ott. Azért is Pattaya volt az ideális választás is, mert a 10 ASEAN tagországnak angol a hivatalos közös nyelve, és Pattayán már sok angol nyelvű újság, televízió, rádióállomás és internetes közösség található. 
  2. Pattaya közel van Bangkokhoz a fővároshoz, az új autópályán nagyjából egy óra távolságra, így az üzleti élet is élénk, másrészt a bangkoki thaioknak olyan Pattaya, mint a magyaroknak a Balaton.
  3. Pattaya soha nem alszik! Mindig találsz olyan helyet, ahol lehet enni, és nem a helyi 7Eleven üzletről beszélek. És mindig szórakozhatsz! Az éjszakai élet Pattayán egyedülálló - akár  szereted, akár utálod!
  4. Az apartmanok bérlésére az igény folyamatos és növekvő, így az ingatlanbefektetés jó megtérüléssel párosul. Általában magasabb megtérülés realizálható bérbeadásból, mint az európai országokban.
  5. Ahelyett, hogy egy szállodai szobát vagy lakás bérletnél, a nyaralás alatt lakhatsz a saját tulajdonodban, amikor nem használod, akkor pedig bérbe adhatod és szép profitot csinálhatsz belőle.
  6. Az ingatlan árak Pattayán, egyelőre még jelentősen alacsonyabbak, mint Ázsia más nagyvárosaiban, például Hongkongban vagy Szingapúrban. Ugyanakkor rendkívül nagyszabású és színvonalas ingatlanberuházásokkal találkozhatunk.
  7. Thaiföldön nem kell az ingatlan birtoklása után ingatlan adót fizetni, ellentétben pl. az USA-val és Európa legtöbb országával és a bérleti díj után fizetendő adó is elhanyagolható, viszont a legtöbb országgal, így Magyarországgal is kettős adóztatást elkerülő egyezménye van.

Egy kép sokszor többet mond, mint ezer szó. Íme néhány piaci ár alatti forró ajánlat:

Az alábbi fotókon a Maldives lakóparkban található garzonlakás fotóit láthatod, 8. emeleti medencére néző és külföldi magntulajdonba vehető. A fejlesztőnél egy ilyen lakás 2M THB (~17M HUF), rajtunk keresztül, motivált eladótól 1.45M THB (~12.3M HUF) ami már az alapvető bútorozást is tartalmazza:) A lakás hosszú távra 10e THB (~85e HUF) kiadható, idegenforgalmi hasznosítás esetén magasabb megtérülés is elérhető.

Az alábbi egy hálószobás lakás a Dusit Grand Parkban található, 8. emeleti medencére néző szintén és külföldi magántulajdonba vehető, a fejlesztő árai alatt van 10-15%-al, 2.2M THB (~18.7M HUF), komplett be van bútorozva, csak ki kell adni. A bérleti díj lehetőség 13e THB (~110e HUF).

Az ingatlanokhoz telejes körű és magyar nyelvű ingatlanmenedzsmentet biztosítunk. Ha van kedved 2019 február 3 és 28-án kilátogatni Pattayára, személyesen tudom számodra megmutatni a várost és a kinti lehetőségeket. Repjegy és szállásfoglalásban is tudunk segíteni:)

További ajánlatokért keress bizalommal, illetve a november 24-ei befektetői klubnapon is fogok beszélni a thaiföldi ingatlanbefektetési lehetőségekről.

Bővebb információ a klubnapról:
INGATLAN ÉS EGYÉB BEFEKTETÉSEK A GYAKORLATBAN>>>

Sikeres befektetést!
Király Norbert
 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!