Hogyan lehet pénz nélkül pénzt csinálni ingatlanból

Dátum: 2018. április 15. 10:32

Több, mint 15 éve foglalkozom ingatlanbefektetésekkel és több, mint 10 éve szervezek ebben a témában szemináriumokat és érdekes módon vagy egy területe az ingatlanbefektetéseknek, amivel kapcsolatban mindig fokozott az érdeklődés és rengeteg kérést kapok. Ez pedig nem más, mint, hogyan csináljunk pénzt ingatlanokból minimális vagy akár semennyi saját tőke befektetése nélkül.
 

Miért érdekel olyan sokakat ez a téma?

 
Talán az elsődleges ok, hogy sokan a nulláról vagy egy nehéz anyagi helyzetből indulva szeretnének sikeresek lenni és ehhez egy megfelelő eszköznek gondolják az ingatlanbefektetéseket. És ez így is van. Számtalan hallgatóm sikertörténete a bizonyíték rá, hogy ha üres zsebbel indulsz, akkor is lehetsz sikeres az ingatlanok világában.
 
Nálam sem volt ez másként, egy anyagi csőd után, komoly adóságokkal terhelve kezdtem el ingatlanbefektetésekkel foglalkozni, valamint az életemben több olyan vállalkozásom is volt, amit jelképes vagy akár semennyi saját tőke befektetésével indítottam el és végül mégis sikerre vittem. Éppen ezért amit tőlem hallasz ebben a témában, az mind a saját tapasztalatomból ered.
 
Április 21-én a Siker az ingatlanpiacon szemináriumon az előadásom kifejezetten az önerő nélküli ingatlanbefektetésről fog szólni. Összeszedtem egy csokorba azokat az elveket és módszereket, melyek segítségével saját tőke befektetése nélkül csinálhatsz pénzt az ingatlanpiacon és ezeket nagyon sok gyakorlati példával fogom illusztrálni.
 
 
 
Itt kell megjegyeznem, hogy az önerő nélküli vagy minimális saját tőkét igénylő technikákat alapvetően két teljesen különböző anyagi szituációba tartozó befektető alkalmazza leggyakrabban. Az egyik, amiről már szót ejtettem, akinek nincs pénze, lehet, hogy első hallásra furcsálni fogod, amit most mondok, de a másik kategória, az a befektető, aki már nagyon sok sikert és jelentős vagyont tudhat magáénak. 
 
A sikeres emberek jó kapcsolati tőkével rendelkeznek, sokszor kiváló hitelképességgel, vagy ha nem ők, akkor a cégük és ennek köszönhetően a pénz gyorsításának egy kiváló módszerét képesek megtapasztalni. Hiszen minél kevesebb pénz segítségével tudunk egy minél nagyobb értékű eszközt irányítani, azon profitálni, a megtérülésünk annál magasabb lesz. Néha ez a kockázat emelkedésével is jár ugyan, sok esetben viszont éppen fordítva, éppen, hogy minimalizáljuk a kockázatot.
 
Úgy éreztem, hogy eljött az ideje, hogy egy fizikailag megfogható könyvet is írjak, ezért az április 21-ei Siker az ingatlanpiacon című szemináriumon, ha velünk tartasz kedvezményesen fogsz tudni hozzájutni a VALÓSÍTSD MEG MINDEN ÁLMOD INGATLAN-BEFEKTETÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL - Hogyan csinálj nagy pénzt ingatlanokból még akkor is, ha üres zsebbel indulsz című könyvemhez is!
 

Tudd meg, hogy mi az ingatlanpiac kulcsa, amivel egyik napról a másikra milliókat nyerhetsz!

 
Tarts velünk április 21-én a Siker az ingatlanpiacon - Ingatlanbefektetők exkluzív napja szemináriumon és nagyon sok gyakorlati tippet, stratégiát és esettanulmányt ismerhetsz meg, mind a hazai, mind a külföldi ingatlanpiacról!
 
Kattints a fenti linkre és jelentkezz most még kedvezményesen, a szabad helyek korlátozottak!
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!