Fektess be Európa legkedveltebb idegenforgalmi helyszínén, Tenerifén!

Dátum: 2018. április 8. 19:26

Ha a téli időszakban Európán belül napozni is alkalmas helyre szeretnénk utazni, akkor a legtöbb embernek Spanyolország jut eszébe, azon belül is talán leginkább a Kanári-szigetek közül Tenerife. Ezen a kis szigeten, ugyanis az év mind a 12 hónapjában szezon van, ezért is nevezik találóan az örök tavasz szigetének.
 
De minket most nem annyira mint üdülési célpont érdekel, hanem mint ingatlanbefektetési helyszín. Ha azt az ingatlanbefektetési elvet vesszük figyelembe, hogy ott vásárolj, ahol a legtöbb ember szeretne élni, vagy jelen esetben legalább egy-két hetet eltölteni, akkor egyből egyértelművé fog számodra válni, hogy Tenerife déli része igen csak ideális befektetési helyszín. De nézzük meg, milyen lehetőségeket tartogathat ez a kis sziget a hozzád hasonló kisbefektetőknek.


Drasztikusan emelkedő bérleti díjak


Lajos Antal 5 éve él családjával Tenerifén és mivel korábban itthon is ingatlanberuházásokkal foglalkozott, kint is ezt ezen a vonalon maradt. Az elmúlt években nagy tapasztalatra tett szert és szép sikereket könyvelhetett el, melyeket az április 21-ei Siker az ingatlanpiacon című szemináriumon kész megosztani a hallgatókkal.
 
Las Americas és Los Christianos települések a legfelkapottabb idegenforgalmi célpontok, másfél éve még 45 euró / nap bérleti díjért tudtál apartmant bérelni, mára az árak már 60-70 eurótól indulnak és további emelkedések várhatók. A lakásáraknál hasonló a helyzet, két éve még viszonylag könnyen lehetett 100.000 euró alatt jól kiadható lakást találni, mára ez már a lehetetlen kategória.
 
Antal befektetőkkel is együtt dolgozik, az egyik specialitása, hogy kiváló piacismerete és kapcsolatai révén jó adottságú és jó árú, többnyire felújítandó lakásokat hajt fel befektetőknek, melyeket a kicsinosításuk után bérbe adnak vagy eladnak. Antal cégének a Bestinvestment Ltd. lakásai praktikusságukkal és magas esztétikai színvonalukkal kitűnnek a piacon lévő társaiktól, talán ennek is köszönhető az a hírnév, amit viszonylag rövid idő alatt sikerült megszerezni.
 
Egyes befektetők részére csábító, hogy megfelelő jövedelemigazolás mellett akár a lakás vételárának a 70%-át is hitelezi a bank, hosszú távú, fix és nagyon kedvező kamatú hitellel. A Bestinvestment Ltd. a befektetők részére teljeskörű mendzsment szolgáltatást kínál a bankszámla nyitástól az ingatlan eladásáig vagy éppen bérbe adásáig. Egy ilyen projekt teljes beruházási értéke várhatóan 115-150.000 euró összegre tehető.
 
Van egy másik piaci szegmens, ami szintén szép megtérülést ígér a vállalkozó kedvű befektetők részére, ez pedig úgynevezett modern stílusú villák építésével kapcsolatos, több olyan villa építésére alkalmas telek van kiszemelve, melyekre az építkezés után a beruházási érték közel a duplája is kivehető, egy ilyen projekt tőkeigénye kb. 450.000 euró, amihez projektcég létrehozása esetén kb. 50% hitel is igényelhető.

Tudd meg, hogy mi az ingatlanpiac kulcsa, amivel egyik napról a másikra milliókat nyerhetsz!

 
Tarts velünk április 21-én a Siker az ingatlanpiacon - Ingatlanbefektetők exkluzív napja szemináriumon és nagyon sok gyakorlati tippet, stratégiát és esettanulmányt ismerhetsz meg, mind a hazai, mind a külföldi ingatlanpiacról!
 
Kattints a fenti linkre és jelentkezz most még kedvezményesen, a szabad helyek korlátozottak!
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!