Felejtsd el a szemtelen banki kamatokat válaszd az akár 8% garantált ingatlan cash flowt ingatlanból

Dátum: 2018. április 6. 20:54

Bizony fel kell kötnie a gatyát a legtöbb befektetőnek, ha biztonságos és mégis magas hozamot szeretne a befektetésére. A banki kamatok soha nem látott alacsony szinten vannak, amit a járulékos költségek tovább csökkentenek, vagy akár még veszteségessé is tehetnek. 
 
Jó alternatívát jelentenek az ingatlan befektetések, bár Európa lakáspiacának az árai napjainkban már lassan csúcsra vannak járatva, ami egyrészt a korábbi évekhez képest valamivel alacsonyabb bérleti megtérülést jelent, másrészt a magas árak miatt alaposan zsebbe kell nyúlni.
 
Jó alternatívát jelenthet Thaiföld. Amikor Európában az ingatlan árak 4-5 évvel ezelőtt repülőrajtot vettek, abban az időszakban egy gazdasági mahináció következtében az orosz rubel lefeleződött az amerikai dollárhoz, euróhoz és thai bhat-hoz képest is. Köztudott viszont, hogy Thaiföld és főleg Pattaja legnagyobb befektetői az oroszok, akiket ez a helyzet nagyon érzékenyen érintett és egyúttal az egész thai ingatlanpiacot is megfogta.
 
Ennek következtében, még mindig nagyon jó áron tudunk itt új vagy újszerű luxuslakásokat vásárolni, bár ez nem lesz mindig így, mivel már Pattaján is lassan elindultak az árak felfele, mivel az orosz befektetők kezdenek visszatérni és más nációk számára is egyre népszerűbb üdülési és befektetési célponttá válik.


Mit jelent a jó ár?

 
Addig amíg Németországban vagy Angliában egy jó helyen fekvő új építésű stúdió lakás 150.000 eurónál kezdődik, addig Pattaján egy portaszolgálattal, medenecékkel, konditeremmel felszerelt resort típusú lakóparkban ezt már akár 40-50.000 euróért megkaphatod.
 
Horváth Ferenc több, mint 10 éve él és dolgozik Pattaján, az egyik legismertebb ingatlaniroda tulajdonosa, ő maga is aktív befektető és ingatlankezeléssel is foglalkozik. Ügyfeleinek egy olyan speciális stratégiát dolgozott ki, mely segítségével új építésű lakásokat 10-20, bizonyos esetekben akár 30%-al is a fejlesztő listaárai alatt tudunk megvásárolni.
 
Horváth Fery előadó lesz az április 21-ei Siker az ingatlanpiacon szemináriumon és több gyakorlati példával is fogja illusztrálni az általa más számos esetben sikeresen alkalmazott befektetési stratégia eredményességét.
 
Sőt, exkluzív ajánlatokkal is készül, egyes lakásokat úgy lehet megvásárolni, hogy 7-8% hozamgarancia is párosul hozzájuk az első évben! 
 
Pattaja Dél-Kelet Ázsia leglátogatottabb üdülési célpontja, nem csak a külföldiek, de a thaiok is nagyon kedvelik, ennek köszönhetően a minőségi és jó fekvésű lakások bérlésére nagyon magas igény mutatkozik. Thaiföld specialitása, hogy külföldi magántulajdonba is kerülhetnek társasházi lakások, ugyanakkor nincs ingatlan adó:)
 

Tudd meg, hogy mi az ingatlanpiac kulcsa, amivel egyik napról a másikra milliókat nyerhetsz!
 

Tarts velünk április 21-én a Siker az ingatlanpiacon - Ingatlanbefektetők exkluzív napja szemináriumon és nagyon sok gyakorlati tippet, stratégiát és esettanulmányt ismerhetsz meg, mind a hazai, mind a külföldi ingatlanpiacról!
 
Kattints a fenti linkre és jelentkezz most még kedvezményesen, a szabad helyek korlátozottak!
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!