Car Club a vezetés szabadsága

Dátum: 2018. március 10. 8:57 Címkék: anyagi függetlenség autófinanszírozás

Mindenki vágyik egy jó autóra, sajnos a legtöbb esetben kénytelenek vagyunk megelégedni alacsonyabb kategóriás, régebbi és kevésbé felszerelt megoldásokkal.
 

A megalkuvásunknak az oka egyértelmű: a PÉNZ
 
Az új kocsid megvásárlásához pénzt sajnos nem fogunk tudni adni, viszont a március 24-ei befektetői klubnapunkon bemutatunk egy olyan gépjárművásárlási megoldást, ami kézzel fogható közelségbe hozza az álomautódat. Közelebb, mint gondolnád!
 
A Car Club innovatív rendszerének segítségével minden tagnak lehetősége van egy olyan konstrukciót elérni mely eddig csak makulátlan múlttal rendelkező, régóta működő vállalatok tulajdonosai tudtak megkapni. Szerződött klubtagjaink, köszönhetően a közösség nyújtotta előnyöknek, kedvezményes feltételek mellett ülhetnek be álmaik autójába.
 
Az autókat használatra lehet igénybe venni, általában 48 hónapra, a végén pedig lehetőség van a megvásárlásukra.
 
A paletta igen színes, jelenleg középkategóriában a Fiat, Opel, Volkswagen csoport autóit adja a Társaság használatba. Prémium kategóriában Mercedes, BMW, Audi típusú autók választhatók. A hetente megújuló garázs jelentésben szereplő autók akár 24-48 órán belül elérhetőek.
 
Néhány nagyon fontos pont, ami megkülönbözteti ezt a konstrukciót hasonló társaitól:

 

Alacsony önerő igény a finanszírozáshoz, az első használati díj az autó listaárának a 10-30%-a között mozog típustól függően.
Nincs szükség jövedelemigazolásra
KHR nem akadály
A teljes használati díj elszámolható költségként
Meglepően kedvező használati díj, ami tartalmazza a casco és kötelező biztosítás díját, a különböző adókat, sőt akár még a kötelező szervizeket és szezonális gumi cseréket is.
A futamidő végén a maradványérték kifizetésével a kocsi akár tulajdonba is vehető
 
 
Prémium klubtagsággal rendelkező partnerek számára lehetőség van bármilyen a mobille.de oldalról kiválasztott új vagy fiatal autó elérésére is.
 
További előnyök közé tartozik, hogy lehetőséget biztosít a Club tagjai számára más típusok időszakos használatára is az aktuális kínálatból napi díj ellenében.
 
A szerződött időtartam alatt lehetőséged van egyedi ajánlattal más autóba átülni amennyiben a kiválasztott autó még sem lenne megfelelő a számodra.
 
Gyere el 2018 március 24-én a Ludry Házban tartandó befektetői klubnapunkra és ismerd meg a konstrukció részleteit!
 
 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!