Kis lakásból nagy profit:)

Dátum: 2017. december 13. 22:22

Scher András a szemináriumaim és rendezvényeim rendszeres résztvevője és azon befektetők közé tartozik, aki a jó üzleti érzék mellé magas szakértelmet is fejlesztett ki, ráadásul a belsőépítészeti megoldásokhoz is átlagon felüli érzéke van. András elsősorban lakás viszonteladásra specializálódott, de mellette több bérbe adott ingatlannal is rendelkezik. Nemrég együtt ebédeltünk, megbeszéltük az ingatlanpiaccal kapcsolatos tapasztalatainkat és nagy érdeklődéssel hallgattam Andrásnak az egyik kimagaslóan jól sikerült adásvételének a történetetét, melyet most veled is megosztok.

Egy olyan kis alapterületű lakás a főszereplője a történetnek, ami a rendkívül kreatív lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 40%-os profitot hozott 3 hónap leforgása alatt, ami kimagaslóan szép teljesítmény:) Röviden a történet és az elkészült lakásról jó pár fotó, melyek kiváló példái a profi ingatlanfejlesztésnek kisbefektetői módon:)
 

Sokan azt gondolják, hogy a kiváló befektetési célú ingatlanokhoz titkos csatornákon keresztül lehet eljutni, pedig legtöbb alkalommal ingatlanközvetítőkön keresztül vagy pusztán az interneten hirdetések böngészése közepette sikerül egy-egy kiváló lehetőséget találni. Nem volt ez másként Andrással sem, a neten nézegett lakásokat mikor láttam, hogy egy felújítandó 7. kerületi nagypolgári garzonlakás fölkerült. Elment megnézte, készített egy gyors felújítási kalkulációt és ajánlatot tett. Az ajánlatra jött a tulajdonostól egy ellenajánlat, ami még mindig jó árnak számított, András pedig látva a lehetőséget nem tétlenkedett, elfogadta. 

Utána kidolgozta a pontos átalakítási terveket meg a lakberendezési részt és kezdődött a felújítás, ami nagyjából 3 hónapig tartott. Már a felújítás ideje alatt meghirdette az egyik ingatlanos, akivel sokat dolgozott már korábban is együtt és a harmadik érdeklődőnek aki megnézte a lakást meg is tetszett annyira, hogy az adásvételi szerződést is megkötötték. Tehát mire kész lett a lakás megvolt a vevő is, nem kellett árulni utána egy napig se:)
 
A felújítás során mindent teljesen újra építetett András, tégláig leverték a vakolatot. A 22 nm-es garzon, kapott egy 14 nm--es álló galériát alul a belmagasság 220 cm lett, felül pedig 205 cm. Alulra került a konyha nappali fürdő. A galériára a háló és egy dolgozó rész.
 
Minden bútort egyedileg egy asztalos csinált, kivéve a kanapét, ami készen lett vásárolva. A lakás teljesen gépesítve lett, a szokásosokon felül mosó-szárítógéppel, porszívóval, mosogató géppel. A ruhafogason át a fogkeféig mindennel fel lett szerelve, az volt az alapkoncepció, hogy aki beköltözik annak csak a ruháit kelljen hoznia és ez tökéletesen be is jött. Mivel földszinti lakásról volt szó, így kialakításra került a bejárata előtt egy terasz rész, ami műfűvel lett leborítva és raklapokból készült. Annak ellenére hogy földszinti kifejezetten napos és világos a lakás. 
 
A vevő bérbeadási céllal vásárolta meg és egy külföldi diáknak adta bérbe, tehát ő is jó üzletet csinált:)

És íme a garzonlakás fotói, ami sok millió forint profitot hozott Andrásnak a jószemű és kreatív befektetőnek, gratulálunk Andris:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Válj Te is sikeres ingatlanbefektetővé, tanuld meg a profik módszereit, amiben a leghatékonyabb segítséget az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyag és az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozat kínálja, valamint az élő szemináriumaink.
 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!