Miért érdemes thaiföldi befektetési célú lakás vásárlásán gondolkodnod?

Dátum: 2017. május 2. 10:51

A rendszerváltás óta nekünk magyaroknak is kitágult a világ, ráadásul a légitársaságok közötti konkurencia harcnak köszönhetően az egzotikus luxus helyekre is egészen megfizethető áron ellehet jutni. A legtöbb ember vágyik rá, hogy a téli zord mínuszokból legalább egy-két hétre kiszakadjon és a trópusokon pihenhessen.

A leggazdaságosabb megoldások közé tartozik Thaiföld, azon belül is Pattaya, ha ügyesen foglalunk repülőjegyet akár 120-130ezer Forintból már megvan egy személyre. A szállás és az étkezés, kint pedig a nyugat-európai árakhoz képest még minig olcsónak számít.
 
De a meleg időjárás és az egzotikus táj mellett van más is, amiért én nagyon szeretem Thaiföldet, ez pedig az ingatlanpiacában rejlő potenciál, ami a kisbefektetők számára is sok izgalmas lehetőséget tartogat. Én pedig mindig annak voltam a híve, hogy a kellemest igyekezzünk ötvözni a hasznossal. Az alábbi pár perces videó segítségével madártávlatból megcsodálhatod Pattayát:)

De nézzük meg, hogy miért érdemes Pattayán bérbeadási célú lakást vásárolni:

  • Pattaya Dél-kelet Ázsia leglátogatottabb üdülési célpontja, Bangkoktól egy órás autóútra található, ezáltal nem csak külföldiek kedvelik nagyon, hanem a thaiok kedvenc pihenési övezete is, hasonló szerepet tölt be, mint nekünk magyaroknak a Balaton, azzal a különbséggel, hogy ott egész évben szezon van.
  • Pattayán rendkívül sok orosz befektető vásárolt új építésű projektekben lakásokat, a 3 évvel ezelőtti rubel válság viszont érzékenyen érintette a piacot a rubel lefeleződött a thai bhat-hoz képest, ami azt eredményezte, hogy az orosz befektetők egy része motivált eladóvá vált. A legjobb lehetőségeket még mindig az ilyen „bebukás előtti” szerződések átvétele jelentik. Sok ilyen ügyletet intéztünk már magyar befektetőknek.
  • Thaiföldön nincs ingatlan adó, ellentétben pl. egy másik kedvelt befektetési helyszínnel, Floridával, valamint a bérbeadás után sem kell kint adózni. Sok olyan külföldi befektetővel találkoztam már, akik egyik fő érvként a thaiföldi befektetésre azt hozták, fel, hogy Európában a hatóságok már mindent látnak és ellenőriznek, Thaiföld pedig még mindig egy olyan hely, ahol bár megvan a jogbiztonság, mégis diszkréten el lehet rejteni vagyontárgyainkat, valóságos adóparadicsom.
  • Bérbeadásból éves szinten 7-12% tiszta bevétel realizálható, ha még azt is számításba vesszük, hogy a THB a HUF-hoz képest az elmúlt 10-15 évben erősödést mutatott, akkor még szebb az összkép. 2014 év elején, 6.5 HUF volt egy THB, mára az árfolyam 8 fölött mozog.
  • Magas színvonal jellemzi a pattayai új ingatlanberuházásokat, elsősorban a toronyházakra és néhány resort típusú lakóparkra célszerű fókuszálni. Ezek az óceánparti vagy óceán közeli luxusingatlanok a budapesti árak alatt vásárolhatók meg, akár már 10 millió forinttól is vannak kiváló lehetőségek.
  • 10 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonban lévő ingatlaniroda partnerünk segítségével teljes körű ingatlanmenedzsment szolgáltatást biztosítunk.
A Unique Befektetői Klub tagjainak rendszeresen küldünk forró, piaci ár alatti ingatlanokról információkat, valamint a kiutazás megszervezésében is segítünk. Úgy gondoltam, hogy érdekesség képpen most megosztom veled is a legfrissebb forró ajánlatokat:
 
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!