Sikersztori - Ne hagyd, hogy a kétségeid meggátoljanak a sikerben!

Dátum: 2016. július 16. 19:23

Már a második sikersztorit kaptam Csirke Zsolttól, aki fantasztikusan ügyesen használja a szemináriumaimon és az Online Ingatlan Akadémia oktatóanyagomban is megosztott ingatlanbefektetési módszereket. Le a kalappal, nagyon szép munka és a jól megérdemelt profit sem maradt el, GRATULÁLOK! Arra tudok bátorítani mindenkit, hogy csinálja Zsolti után és a többi szintén nagyon eredményes hallgatóm után, íme itt az újabb és újabb bizonyíték, hogy az általunk használt stratégiák működtek a múltban, működnek a jelenben és több mint valószínű, hogy a jövőben is működni fognak! És akkor át is adom a szót:
 
A legutóbbi befektetői klubesten többen említették milyen nehezen találnak megfelelő ingatlant, szinte lehetetlen... az én tapasztalatom szerint, ha megfelelően használjuk a keresési módszereket nagyon is lehetséges, a befektetéseim rá a bizonyítékok. Bízom benne, hogy segíthet nekik, ha megosztom a legutóbbi vásárlásom számomra legnagyobb tanulságát.
 
A jelenlegi kínálati piacon tényleg nehezebb dolgunk van, többen vannak a vevői oldalon, kevesebb a motivált eladó, azonban az előrehaladásunk legnagyobb akadálya sokszor saját magunk, illetve a nem megfelelő gondolkodásunk. Legutóbbi vásárlásomat majdnem én is többször szabotáltam:
 
Több, mint egy hónapja hirdette már a lakást a tulajdonos, első gondolatom az volt, hogy nem is hívom fel, felesleges, már biztosan eladták... (nem adták el). Aztán nem akartam ajánlatot tenni, mert:
  • úgyse tudnak megegyezni, mivel öten vannak tulajdonosok (10 perc alatt megegyeztek)
  • megtekintéskor közölték, hogy egy adott ár alá ők biztosan nem mennek le (lementek)
  • az egyik tulaj egy sikeres építési vállalkozó, azt gondoltam, hogy ő aztán végképp nem lesz motivált az eladásban (ő fogadta el először az ajánlatomat):)
Végül mind az öten alku nélkül elfogadták a 7,8 millió Ft-os ajánlatomat és 1 hónappal később sikerült eladni a lakást 15,7 millió Ft-ért.
 
Tanulság: Ha nehézségeid vannak, vagy nehezen találsz megfelelő ingatlant, vizsgáld meg a gondolataidat, lehet, hogy ott lesz a hiba:)

És itt vannak az ilyen volt-ilyen lett fotók is:)

 
 
 
 
Sikeres befektetést kívánok!
 
Üdv,
Zsolti 
 
Válj Te is sikeres ingatlanbefektetővé, tanuld meg a profik módszereit, amiben a leghatékonyabb segítséget az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyag és az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozat kínálja, valamint az élő szemináriumaink!

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!