Sikersztori - egy újabb villámgyors viszonteladási projekt

Dátum: 2016. július 5. 8:50

Attila korábban már küldött nekünk egy sikersztorit, a mostani szintén nagyon tanulságos a 3. gyors adás-vételét mutatja be. Attila azon hallgatóim közé tartozik, akik nem csak tökéletesen elsajátították az általam tanított stratégiákat, hanem rendkívül sikeresen alkalmazzák is és hogy a módszer ismételhető azt bizonyítja, hogy Attila azóta is több sikeres ingatlan tranzakción van túl úgy, hogy mellette van egy másik vállalkozása, amiben szintén nagyon eredményes. Köszönjük a megosztást:)

Biztosan állíthatom, hogy a piacon hirdetett lakások között is lehet jó lehetőségeket találni, legalább 25-30 ingatlan megtekintése után találtam rá erre a garzon lakásra. (A képeken nem látszik rendesen, mert nagyon ügyes fotókat csinált az ingatlanos... de minden brutális állapotban volt... koszos falak, koszos padló, cigaretta bűz... és még sorolhatnám).

Banki jelzálog tartozás volt rajta, aminek köszönhetően az adávétel kötéstől számítva a hitelügylet kifizetéséig, illetve birtokba adásig kb. 3 hét telt el. Utána kezdtük a felújítást, ami a nálam megszokotthoz képest egy kicsit elcsúszott igy kb 4 hétig tartott.
 
Itt láthatod az eredeti állapot fotóit:
 

 
Alighogy megkezdődött a felújítás, pár nap múlva meghirdettem a lakást az előző lakás referencia képeivel, mivel hasonló dizájnban készült. Egyik szombaton adtam fel a hirdetést, és hétfőn megjött rá a vevő. Kicsit várni kellett a vételár kifizetéssel, mert még nem is kerültem fel a tullapra :-)
 
Innentől már csak be kellett fejezni a felújítást, mert igazából az ingatlan már megtalálta az új gazdáját.
 
Szerződés kötéstől a birtokbavételig kb 3 telt el, majd rá pár nap múlva meghirdettem a lakást, amelyre két napon belül vevő volt. Ennyi időt vett igénybe a projekt... a többi idő már csak a munka befejezése volt.
 
A teljesség kedvéért néhány szám: kb 2M Ft-ba került a felújítás, az értékesítés után pedig maradt kb. 2,5M Ft profit :-)
 
Felújítás utáni fotók:

 
 
 
 
 
Sikeres befektetést!
Attila

Válj Te is sikeres ingatlanbefektetővé, tanuld meg a profik módszereit, amiben a leghatékonyabb segítséget az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyag és az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozat kínálja, valamint az élő szemináriumaink!

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!