Sikersztori - ház egy garzon áráért

Dátum: 2016. május 17. 10:20

Szabolcs küldte el nekünk sikeres befektetésének a történetét, amit nagyon köszönünk. Sikersztorija jó példa arra, hogy ha valaki hajlandó elhagyni a komfortzónáját, megtanulva az elméletet a tettek mezejére lépni, akkor nagyszerű dolgok sülhetnek ki belőle:) de nézzük inkább, ő hogyan csinálta:)

2014 októberében fizettem elő az Online Ingatlan Akadémia ingatlanbefektetési oktatóanyagra. Talán az első leckék egyikének az volt a házi feladata, hogy keressek egy ingatlanértékesítőt, akivel nézzek meg 3-3 ingatlant. Nos, nem tétlenkedtem, és úgy alakult, hogy a második bemutatott ingatlant meg is vettem. Minden szempont szerint nem volt tökéletes, de a kalkuláció szerint nagyon ígéretesnek tűnt, ezért úgy döntöttem, hogy ajánlatot teszek rá.
Egy régi polgári házról van szó, amely három részre lett osztva, és amelyből nekem a legnagyobb 95 m2-est sikerült megszereznem.

Itt látható az eredeti állapotról még két fotó:

 
 
Ahhoz képest, hogy csak egy minigarzont akartam kipofozni majd kiadni, elég nagy feladatra vállakoztam, hiszen az ingatlan teljes felújításra szorult. Az ára viszont ellenállhatatlan volt, hiszen a belváros csendes részén 5 millióért Nyíregyházán semmit nem lehet kapni.
 
Elkezdtem a felújítást tervezni, párhuzamosan a leckékkel és mire elérkezett a tavasz már rajtra készen álltam. Szerencsés volt a téli vásárlás, mert így mindenre kényelmesen jutott idő. Egy tervező ismerősöm segítségét kértem, aki meg is lepődött mennyire pontosan tudom, mit akarok. És bár készített egy másik átalakítási verziót is az enyém neki is jobban tetszett. Jó tervvel öröm a felújítás. Nos nem szeretném sokáig ragozni a csatornától a tetőig, néhány főfal kivételével minden új.

Gyorsan találtunk rá bérlőt is, aki már be is költözött és a a ház elkezdett folyamatos cash flow-t termelni számomra:)

És itt van néhány felújítás utáni fotó is:

 

Sikeres befektetést!
Szabolcs

Válj Te is sikeres ingatlanbefektetővé, tanuld meg a profik módszereit, amiben a leghatékonyabb segítséget az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyag és az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozat kínálja, valamint az élő szemináriumaink!

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!