Sikersztori - Egy sikeres befektető 5+1 pontban elárulja sikerének titkát

Dátum: 2016. március 26. 14:50

Csirke Zsolttól kaptam az alábbi sikersztorit. Zsolt azon hallagatóim közé tartozik, aki nem csak rendszeresen ott van a rendezvényeinken, de a tanultakat igyekszik azonnal a gyakorlatba is átültetni, aminek meg is van az eredménye. Köszönjük, hogy megosztottad értékes gondolataidat és ennek a befektetésednek a történetét. Gratulálunk!

Szeretnék megosztani néhány gondolatot, melyek sokat segítettek nekem, bízom benne, hogy hasznos lesz azoknak is, akik most kezdenek bele az ingatlanbefektetésbe.

1. Ismerd jól a piacodat! - Mit? Hol? Mennyiért? Melyik utca jó? Melyik nem jó? Nagyon fontos ezekkel tisztában lenned, megfelelő helyismeret nélkül jelentősen másképp alakulhat a befektetésed, mint ahogy tervezted.

2. Ajánlattétel - Bátran! Minél több ajánlatot adsz, annál nagyobb esélyed van a vásárlásra. Számíts rá, hogy az ingatlanosok ellenállását kezelned kell. Többször előfordult velem, hogy az ingatlanos kategorikusan kijelentette, hogy "ezt ne is írjuk le, ezt az ajánlatot biztosan nem fogják elfogadni...", ilyenkor nyugodtan, mosolyogva csak annyit válaszoltam: "azért írjuk le." :) Majd nem sokkal később hívott, hogy "ezt nem fogod elhinni... elfogadta!!"

Az eladók reakciójától pedig nem kell tartanod. Volt rá példa, hogy karácsonyi ajándékot kaptam az eladótól, amikor átadtam az ajánlatomat, vagy most a napokban megölelve minden jót kívánt a sikeres megegyezés után. Csupán kedvesen, tisztelettel kell bánni velük.

3. Figyeld a tapasztaltabbakat, kérdezd őket bátran! Abban a szerencsében volt részem, hogy rengeteget tanulhattam és tanulok Norbitól, illetve a klubtagoktól, mit hogyan csinálnak, hihetetlenül hatékony, éveket meg lehet ezáltal spórolni! 

4. Légy egyedi! Nézd meg a versenytársaid lakásait, és te csináld másképp, tűnj ki a befektetők közül!

5. Ne add fel! Én 2 év alatt vettem meg az első lakásomat. Ennyi időbe telt, mire a fenti pontok "beértek", na meg a kudarctól való félelmem is akadályozott. "Mi lesz, ha nem tudom eladni? Mi lesz, ha nem úgy tudom eladni? Mit fog gondolni rólam a környezetem?" Nekem az segített, hogy elfogadtam a legrosszabb dolgot, ami történhet. Folyton az járt a fejemben, hogy ha a Norbi meg tudja csinálni, ha a többiek meg tudják csinálni, akkor én is meg tudom csinálni!

+1. Ha még nem tetted, mindenképpen arra biztatlak, vásárold meg Norbi összes oktatóanyagát, az általa kiadott könyveket, menj el az előadásaira! Életem legnagyobb megtérülését hozó befektetése volt, hogy ezekbe a tudásanyagokba fektettem.

Csatolok néhány ilyen volt-ilyen lett képet a legutóbbi lakásomról, 7,15 millió Ft-ért vásároltam, néhány hónappal később 12,99 millió Ft-os áron sikerült eladni.

Sok sikert!
Zsolti

Válj Te is sikeres ingatlanbefektetővé, tanuld meg a profik módszereit, amiben a leghatékonyabb segítséget az Ingatlanmilliomos Program Oktatóanyag és az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozat kínálja, valamint az élő szemináriumaink!

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!