A Network Marketing forradalma, íme a Flavon GPS

Dátum: 2014. február 24. 15:29 Címkék: network marketing

Sokan kérdezik tőlem, hogyan tehetnének szert a lehető legkisebb befektetés mellett plusz jövedelemre és hogyan építhetnének fel egy virágzó vállalkozást minimális kockázat mellett. Nos, elvitathatatlan tény, hogy a network marketing iparág egyre inkább előtérbe kerül és nagyon sokaknak változtatta már meg pozitív irányba az életét.

Ennek ellenére egyáltalán nem mindegy, hogy melyik céget választjuk ki partnerünknek, a siker 2 alapvető dolgon múlik:

1. Egyedi termékkel vagy szolgáltatással kell, hogy rendelkezzen a cég
2. Olyan speciális és egyedi üzleti és marketing rendszer álljon a cég mögött, ami megkönnyíti az indulást és a későbbi fejlődést

Szeretnék bemutatni több olyan céget, melyek az ajánlott kategóriába tartoznak, pont az egyediségüknek, forradalmi újításaiknak köszönhetően.

Létezik egy magyar cég, amely network marketing területén tevékenykedik, és 10 év alatt a hálózatos értékesítés hazájának, Amerikának is eljuttatta koncepcióját, sikerrel. Mit tud ez a cég, hogy tíz év alatt világszerte nemzetközi sikerekre tett szert és az a gazdasági válság ideje alatt megtöbbszörözte forgalmát.
A debreceni Flavon Group Kft 2004 óta forgalmazza a Flavon termékcsaládot. Egy 100 %-ban magyar tulajdonú cég, amely adósság és hitelmentes. Saját gyártóüzemmel rendelkezik, Debrecen mellett Vámospércsen és saját tulajdonú irodákat üzemeltet Debrecenben, Budapesten, Lengyelországban 3 városban és Amerikában, Floridában.
 


Számos szervezeti tagsággal és elismeréssel büszkélkedhet, úgy mint, Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságát (EOQ MNB), Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA), Magyar Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesülete(MÉKISZ), Magyar Innovációs Szövetség(MISZ), Magyar Marketing Szövetség(MMSZ), elismeréseink közül a teljesség igénye nélkül: MagyarBrands 2013, Business Superbrands 2013, European Business Awards 2012/13, Magyar Termék Nagydíj 2011.

A Flavon max termékcsalád 2004 óta van jelen a piacon, azóta több mint 1,5 millió üveg Flavon termék jutott el a világ több mint 40 országába. A Magyarországon forgalmazott antioxidáns és polifenol tartalmú étrend-kiegészítők között a Flavon speciális formában, lekvárállagban teszi elérhetővé mindenki számára a gyümölcsökben és zöldségekben található szín- és hatóanyagokat, melyek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek.

Az innovatív termékek az ISO 22000 minőségbiztosítási rendszer szigorú követelményeinek megfelelően, kiemelkedő minőségben készülnek. A Flavon termékcsalád hat tagja természetes anyagokból, magas antioxidáns tartalmú, sötét bogyós gyümölcsökből és zöldségekből készül, melyek az emberi szervezet számára is könnyebben és hatékonyabban hasznosíthatóak. A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá, így biztosítva mindenki számára a XXI. század lehetőségét az étrend valóban hatékony és természetes kiegészítésére.
 
A magas minőségű termékeken felül egy egyedülálló marketingtervvel állt elő a cég 2013-ban. Bevezetésre került a Flavon GPS, amely egy egyszerű, átlátható, könnyen érthető rendszer, amelyben a siker mindenki számára elérhető. Miért különleges a Flavon GPS? Mert a szokásos módtól eltérően ennek az eszköznek köszönhetően, nem csak a magunk és a csapatunk által generált forgalomból részesülhetünk, hanem a szponzorunk munkájából is. Összesen 6 ember csatlakoztatásával, 12 mélységből 8192 ember forgalmából részesülhetünk.
 

A rendszer kezdetben 6 koncentrikus körből álló, 126 fő elhelyezésére alkalmas GPS struktúrát képez: az első körben 2, a másodikban 4, majd 8, 16, 32 és a hatodik körben 64 főt helyez el. A regisztrált új Klubtagok a 2. körtől kezdve a te munkatársaid alá fognak kerülni, így ők is jutalékra tesznek szert a te új munkatársaid után. Ez a pozitív vákuum segíti a GPS gyors fejlődését, és a passzív jövedelem elérését.

Kezdj el egészségesebben élni és közben pénzt is keresni, regisztrálj itt>>>

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!