Nem kevesebb, mint 100.000 apartman egységet vásárolt röpke 45 év alatt

Dátum: 2013. december 20. 16:53

Craig Hall előkelő karriert futott be az üzleti életben, ezen kívül sikeres író, számos karitatív projekt kapcsolódik a nevéhez, nagy erőkkel támogatja a fiatalokat és a művészetet. A Hall Financial Group-ot Craig 1968-ban alapította, akkor 18 évesen abból a 4,000 dollárból, amit 10 éves kora óta sikerült megtakarítania. 
 
Ma egy diverzifikált vállalat csoport tulajdonosa, a tevékenységeik közé tartozik saját tulajdonú ingatlanjaik hasznosítása, szoftver fejlesztés, a biztosítási ágazat, hitelezés ingatlan és egyéb területeken, szőlészet és borászat, valamint az olaj és a gáz üzlet. Emellett Hall Financial Group portfoliójába számos iparágban tevékenykedő cég részvényei és kötvényei is beletartoznak.
1968 óta, amikor Craig Hall megvette első ingatlanát Michiganben, izgalmas fejlődésen ment keresztül. A Hall Financial Group saját és vásárlás, fejlesztés alatt lévő apartman egységeinek a száma meghaladja a 100.000-et, és több mint ötmillió négyzetláb irodaterületet. A társaság  még ma is az új és kreatív lehetőségekre és ötletekre fókuszál, és igyekszik folyamatosan fejleszteni, és egyre nagyobb értéket létrehozni. Craig szakértelmét és sikerességét mutatja, hogy 2002-ben az Ernst & Young őt választotta az év ingatlanbefektetőjének.

 
Korábban Hall tulajdonos társa volt a Dallas Cowboys amerikai foci csapatnak, lelkesen támogatja a sportot és az egészséges életmódot. Gyakran tart nyilvános beszédet és rendszeresen kifejti, hogy mennyire fontos a vállalkozói szellem ösztönzése világszerte. Érdekesség, hogy felesége Kathryn nagykövet volt Ausztriában, valamint Craig a közelmúltban létrehozott egy alapítványt, ami a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásával foglalkozik.
 
 
Craig Hall következetesen hozzájárult időt és erőforrásokat a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten , hogy támogassa a különböző közösségi okoz a hangsúlyt a művészet , az oktatás és a vállalkozói szellemet. Ő szolgált a kuratórium az American University Bulgáriában és az amerikai -osztrák Fulbright Bizottság és tagjaként a világ elnökök Szervezet és a Social Venture Network .
 
 
Craig Hall lelkes műgyűjtő, hisz abban, hogy a művészet táplálja az emberi szellemet, és a művészet értéket hoz az emberek életébe. A texasi Friscoban található, Hall Iroda Park területén több mint 165 kortárs műalkotás található.
 
Úgy gondolom, hogy Craig Időzítés az ingatlanpiacon című könyve kiemelkedő értékű alkotás, ami egy viszonylag száraz, viszont a sikeres ingatlanbefektetéshez nélkülözhetetlen témát nagyon érthetően, izgalmasan, számos sztorival és esettanulmánnyal fűszerezve mutat be. Ha úgy gondolod, hogy talán van mit tanulni egy olyan üzletembertől, aki 100.000 apartmant vásárolt meg, mellékesen még jó néhány irodaházat és hotelt, akkor ez a könyv nem hiányozhat a könyvtáradból.
 
Rendeld meg most akciósan a könyvet, kattints ide:
Időzítés az ingatlanpiacon

Sikeres befektetés!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!