A befektető, aki több, mint 700 ingatlant vásárolt, de soha nem adott el egyet sem

Dátum: 2013. december 3. 23:48

Mike Summey egy sikeres ingatlanbefektetési bestseller író, előadó, de elsősorban befektető. A Hétvégi Milliomos Ingatlanbefektetési titkai és a Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód a kedvenc könyveim közé tartoznak, melyeket többszöri olvasás után még mindig izgalmas elfoglaltságot jelentenek. Mike igazi befektető, már 2004-ben egy tv interjúban a riporter kérdésére, azt nyilatkozta, hogy 700 bérbe adott ingatlannal rendelkezik.
 
Mike Summey a legigazibb értelemben vett vállalkozó. Szerény körülmények között nőtt fel, a szénmezőkről ismert, szegénység sújtotta Dél-Nyugat Virginiában, de már 15 éves korában elhatározta, hogy megfog gazdagodni. Mivel alacsonyan iskolázott volt és pénze sem volt, így nem válogathatott a munkák között, mindent elvállalt, kezdve asztalos munka gyári munkától a házaló enciklopédia értékesítésig.
1967-ben, 21 éves volt, amikor elbocsátották a gyárból, ahol dolgozott, összesen $300 pénze volt és egy lepusztult kunyhóban lakott, ekkor komolyan el kellett gondolkodnia a jövőjén. Hosszas gondolkodás után leírt egy egyszerű mondatot, amit még a mai napig hordoz a tárcájában. A következőt írta: "Milliomos leszek 30 éves koromra és visszavonulok 50 éves koromra". Ami ezután következett az egy igaz történet, a célokhoz vezető út, aminek a módszertanát Mike készségesen és aprólékosan megosztja az olvasóival.
 
Mike céljai magasak voltak, de képes volt elérni mindkettőt, az elsőt 28 éves korára. A sokk, amit a munkája elvesztése okozott, arra ösztönözte, hogy lépjen  ki a keretek közül. A 300 dollár végkielégítéséből egy régi teherautót vásárolt és egy hirdetőtábla gyártó üzletbe kezdett, ami végül nagyon sikeres lett, a hirdetőtábla cégének 2 államban voltak már irodái. Bár a cég biztosított neki munkát és jövedelmet, az volt a könyvelőjének a javaslata a késő 1970-es években, hogy fektessen be bérbe adási céllal lakásokba és házakba. Ez az üzlet volt végül, ami lehetővé tette számára, hogy visszavonuljon az üzleti világtól 50 évesen egy jelentős hat számjegyű havi jövedelemmel.
 
 
Napjainkban Mike és családja otthona egy 15.000 négyzetláb nagyságú villa. Számos előadást tartott siker szemináriumokon, a Hétvégi Milliomos könyvsorozata és a 8 órás audio programja óriási siker lett a weekendmillionaire.com weboldalán keresztül társszerzőjével Roger Dawson-al 10 éven keresztül ingyen chat szolgáltatást üzemeltettek az érdeklődők számára. Népszerű vendége a rádió és televízió műsoroknak, mivel az egyik leghitelesebb személy, akinek a hallgatóság megfogadja a tanácsait, hogyan javítsák az életüket. 
 
Néhány fontos tudnivaló Mike Summey-ról, ami megkülönbözteti őt sok más sikeroktatótól:
  • Mike NEM megélhetésért értékesíti könyveit, hanganyagait és szemináriumait (igazság szerint már ettől a tevékenységtől is nagyrészt visszavonult és szinte csak a családjának él). A befektetéseiből él, a tapasztalatait láthatóan örömmel és nem elsősorban az anyagiaktól vezérelve adta át soha sem.
  • Mike nem egy ingatlan flipper. Ő soha nem adta el egyetlen befektetési célú ingatlanját sem. - Azt tanítja, hogyan vásárolj ingatlant, hogyan menedzseld azt és építs vagyont és cash flow-t.
  • Mike nem ösztönzi az embereket arra, hogy hagyják el a munkájukat, az ő módszere nem egy gazdagodj meg gyorsan szisztéma. Ő soha nem szólal fel olyan rendezvényeken, ahol ilyen típusú előadók vannak.
  • Hallgatói szeretik a humoros anekdotáit, a valós életből vett történeteit, amit barátságos déli akcentussal ad elő. Ellentétben sok előadóval, Mike nem sokat beszél az elméleti dolgokról és nem próbálja zavarba ejteni a közönséget szakmai zsargonokkal. Ő egy egyenes ember.
  • A Hétvégi Milliomos Ingatlanbefektetési titkai és Hétvégi Milliomos Gondolkodásmód című könyvek, mint ahogy a borítójuk aranysárga színe is mutatja valóban aranyat érnek, ami nem hiányozhat a könyvtáradból.
Vásárold meg a Hétvégi Milliomos könyveket  Karácsonyi Akciónk alkalmából kedvezményes áron vagy rendeld meg az Online Videószeminárium Sorozatomat és 7 könyvből választhatsz kettőt ajándékba, akár Mike Summey könyveit is!
 
             
 
Sok sikert a Hétvégi Milliomossá válás útján!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!