A kulcsrakész álomházak királya

Dátum: 2013. november 27. 16:50

Amikor először találkoztam Frank McKinney CSINÁLD NAGYBAN! című könyvének amerikai kiadásával a borítón feszítő hosszú hajú rock sztár kinézetű figura láttán megmondom őszintén elég szkeptikus voltam. Mégis mikor utána olvastam egy kicsit, hogy kicsoda valójából McKinney felkeltette a könyv az érdeklődésem és úgy döntöttem, hogy megveszem.
 
A könyvet olvasva az extrém külső mögött egy vérbeli profi üzletembert és ingatlan-befektetőt ismertem meg. Frank Florida ultra luxus villáinak fejlesztője, aki olcsó felújítandó családi házak vásárlásával és eladásával kezdte ingatlan-befektetői karrierjét, még egy bátor váltás után eljutott a több 10 milliós villákig. 
 

 
A képen látható 9 hálószobával, 18 fürdőszobával és 12 állásos garázzsal rendelkező óceánparti villát a piacra vitelt követően 3 nap alatt sikerült 50 millió dollárért eladnia. 
 
Egy másik, La Marceaux névre keresztelt kastély dizájnú épület 19 millió dollárért kelt el 22 nap alatt, még egy másik 6 hálószobás és 9 fürdőszobás fantasztikus ingatlan 19,9 millióért kelt el szintén meglepően rövid idő, mindössze 62 nap alatt.

Ha ellátogatsz Frank McKinney weboldalára az eladó ingatlanokról szóló menüpontban most is 4 sok millió dolláros eladó lélegzetelállító ingatlant találsz.
 
Az Aqua Liana névre keresztelt magnetikus villa 22,9 millió dollárért kelt el röpke 50 nap alatt, ebben a projektben egyesült McKinney elmúlt 25 évének „művészete”.
 
 
Az alábbi videóból megismerheted alaposabban a fantáziadús Aqua Liana villát:

 
Frank az üzleti dolgok mellett nagy hangsúlyt fordít a karitatív feladatokra, házakat épít a szegényeknek Afrikában, hajléktalanoknak ad bérbe lakásokat havi 1 dollárért és amikor ételosztást szervez a szegények számára ő maga is aktívan kiveszi a részét még a leves merésben is. 
 
Frank mezei teniszedzőként kezdte üzleti pályafutását, valószínűleg innen ered a sportszeretete, ami napig részt vesz marathon és ultrathon futóversenyeken. Az üzleti élet mellett a családját sem hanyagolja el, lelkiismeretes családapa, saját bevallása szerint, soha nem mulasztja el, hogy ne ő kísérje el kislányát az iskolába.
 
Az álomházak királya örömmel osztja meg sikerelveit már 5 megjelent ingatlanbefektetési hogyan-csináld best sellerében, de McKinney kreativitására jellemző, hogy egy gyermekeknek szánt,valójából kislányának írt meseszerű kalandokkal teli könyvet is alkotott, amit elmondása szerint a reggeli egy mérföldes séták alatt a kislányával átélt „kalandok” ihlettek. 
 

A CSINÁLD NAGYBAN! című könyv alcíme A különlegesen sikeres élet 49 titka, ami hűen tükrözi a könyv mondanivalóját. Frank őszinte hitelességgel adja át sikereinek titkát rendszerbe foglaltan, az egyes sikerelveket számtalan sztorival és esettanulmánnyal illusztrál saját pályafutásából. Páratlan könyv, ami nem hiányozhat a te könyvtáradból sem!

 

 


Az alábbi kis videóriportban arról mesél Frank, hogyan vált szinte a nulláról indulva multimilliomossá.
 

 
KARÁCSONYI AKCIÓNK keretében a 2013 december 13-ai befektetői klubestünk résztvevőinek a CSINÁLD NAGYBAN! című fantasztikus könyvet ajándékba adjuk.
Bővebb információ és jelentkezés a klubestre>>>
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!