Összeomlik a dollár, új pénzügyi rendszer alakul ki?

Dátum: 2013. október 16. 10:33 Címkék: kiyosaki pénz

Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki és tanácsadóik októberben Amszterdamban arról az időszakról fognak beszélni, amit már a Gazdag Papa Próféciája c. könyvben Robert megírt. Egy olyan időszak ami 2016-ig tart. A világ legnagyobb gazdasági összeomlásáról. Te tudod mit kell tenned ha ez bekövetkezik? Vagy el fogsz tűnni a süllyesztőben az összeomláskor?

Robert egyértelműen arról fog beszélni Amszterdamban, hogy Ő pontosan milyen lépéseket tett annak érdekében hogy az elkövetkező időszak ne okozzon neki károkat. Meg akarod tudni Te mit tehetsz a sajár jövőd érdekében? Ott a helyed a Magyar Gazdag Papa Klub által szervezett csoportban, aki kiutazik, hogy személyesen hallhassa amiket Robert Kiyosaki mond. Vagy gyere el a Klub által szervezett beszámolóra, melyeket Budapesten, Győrött, Miskolcon és Debrecenben tartunk.
 

Robert Kiyosaki személyes üzenete:

"Beszélni fogok a rossz pénzügyi helyzetről, melyet ma megélünk és arról is hogyan lesz ez rosszabb is. Hadd mondjam el miért. A nagy Gazdasági Világválság óta láttuk, ahogy a gazdaság többször összeomlott sokakat pénzügyi romokban hagyva. De ez engem egyáltalán nem lep meg.
Ami meglep az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem számított arra, hogy bekövetkezik, annak ellenére hogy hányszor megismételte önmagát a történelem. Ha neked vállalkozásod van vagy önalkalmazott vagy, akkor nagyon fontos tudnod hogy mi előtt állunk. Dinamikusnak lenni nem csak a túlélést biztosítja hanem a vállalkozásod sikerét is. 
Az Amszterdami két napos konferencián nem csak azt fogod megtanulni hogyan készülj fel az összeomlásra, hanem azt is hogyan használd ki az összeomlás helyzetét hogy meggazdagodj. Vésd az eszedbe, hogy az összes elvesztett pénznek landolnia kell valahol. (Miért ne a te zsebedben legyen?)" 

-- Robert Kiyosaki

Figyeled a híreket?

A lista szinte végtelen lehet, de ne a híreket nézd. Gyere el és tanuld meg, hogy Te mit tehetsz a Saját pénzügyi jövődért.

 

Landing Plakat Beszamolo New

 

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!