Sok újdonság várható a Unique Befektetői Klubnál

Dátum: 2013. augusztus 7. 16:17

Kezdem a lényeggel, eddig is igyekeztünk különleges befektetési információkkal ellátni a klubtagjainkat, de ősztől további izgalmas újdonságok következnek.
 
Amennyiben Te már tagja vagy a Unique Befektetői Klubnak a levelem első részében sok újdonsággal nem fogok szolgálni, a végén azért tartogatok egy-két meglepetést.
 
Közel 100 tagja van a befektetői klubunknak, akiket rendszeresen ellátunk befektetési információkkal. Szeretnék egy kis bepillantást adni, hogy milyen exkluzív információk mennek ki rendszeresen klubtagjainknak és ezen információk alapján eltudd dönteni, hogy Te vajon milyen mértékben tudsz profitálni ezen lehetőségekből.
 
Nézzük a jelent, a közelmúlt befektetéseiből válogattam, ez egy ritka alkalom, hogy ezeket az információkat így megosztom, mert normál esetben csak a klubtagoknak küldjük ki:
 
Hazai ingatlanbefektetési ajánlatok:
 
Külföldi ingatlan befektetések:
 
Pénzügyi befektetések:
 
Alternatív befektetések:
Az egyik legizgalmasabb témánk a közelmúltban a fedezetlen követelésvásárlás menedzselési háttérrel volt, ahol a profit potenciál elérheti az akár 100-170% / 2év eredményt is.
 
És ami még most jön:
  • Több olyan 1-3 éves élő számla kereskedési referenciával rendelkező pénzügyi cégeket ismerhetsz meg, akik biztos vagyok benne, hogy eredményekben minden elképzelésedet túlszárnyalják.
  • Olyan tőke és hozam garantált idegenforgalmi befektetést ismerhetsz meg, ahol az éves hozamgarancia meghaladhatja a 20%-ot euróban számolva.
  • Igyekszünk a jövőben olyan ingatlanbefektetési lehetőségeket szolgáltatni, melyek garantált bérleti díj megtérüléssel bírnak.
 
Ezen kívül a klubtagjaink továbbra is jelentős, 40-45% kedvezményben részesülnek a rendezvényeink és oktatóanyagaink és kiadványaink áraiból.
 
Csatlakozz Te is Unique Befektetői Klubhoz, szerezd meg az elméleti ismeretket, melyek ahhoz kellenek, hogy sikeres befektetővé válj, illetve szerezd meg a bennfentes befektetési információkat is!
 
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!