A hatékony ingatlanmarketing kipróbált módszerei

Dátum: 2013. április 19. 15:07

A legsikeresebb ingatlanbefektetéseim mögött többnyire egy csúnya, rendezetlen, koszos és számos egyéb, de javítható hibával rendelkező lakás állt. A legtöbb eladónak, akitől vásároltam fogalma sem volt, hogyan tegye akár csak minimális befektetés árán is vonzóvá az ingatlanát, így a potenciális vevőjelöltek pillanatok alatt sarkon fordultak, egészen addig, amíg egy szakavatott szem észre nem vette a lehetőséget.


Akár eladásra készítek fel egy lakásomat, akár bérbeadásra, rendkívül fontos, hogy használjam azokat a praktikákat, aminek köszönhetően a potenciális ügyfelem szíve garantáltan megdobban. Ezek a módszerek számomra az eladásnál százezreket, de akár milliókat hoztak, még a bérbeadásnál több tízezer forint pluszt jelentettek és jelentenek havonta.

Az IngatlanSiker.hu új és hatékony megoldást dolgozott ki, amely a magyar ingatlanpiacon történő eladást, kiadást és viszonteladást segíti.
 
A tulajdonos, Herger Mónika az USA-ban már bizonyított Home Staging (ingatlanok eladásra való felkészítése) alapjait felhasználva saját módszerével néhány óra alatt eladható árucikket hoz létre bármilyen ingatlanból, így az átlagos eladási időnél rövidebb idő alatt, jó piaci áron kel el portékánk. 
 
Kutatások eredményei igazolják, hogy vásárlás során az emberek 73%-a érzelmi alapon dönt. Sőt, tudat alatt az érdeklődő már az első 20 másodpercben meghozza azt a döntést, hogy szívesen élne-e az adott helyen vagy sem.
 
Legyen az lakó ingatlan, üzlethelyiség, üres telek, nyaraló, vagy panzió, az eladásra való tudatos felkészítés elengedhetetlen. Ha a megtekintő új otthonát keresi, akkor biztos lehetsz benne, hogy akkor kötsz gyors üzletet, ha az érdeklődő beleszeret az eladó vagy a kiadó ingatlanodba.
 
Elsősorban a hirdetés hatékonyságától függ, hogy hány érdeklődő veszi a fáradságot és nézi meg az ingatlant. Tehát érdemes azon dolgoznunk, hogy hatásos képekkel és ütős hirdetési szöveggel jelenjünk meg az ingatlanpiacon. 


 
Talán mondanom sem kell, hogy a kiemelkedő, tartalmilag is színes hirdetésre több érdeklődő jelentkezik, így a természetes eladási ciklus lerövidül.
 
Az ingatlaneladás kőkemény marketing munka. Az IngatlanSiker épp a kulcslépéseket végzi el helyettünk: az ingatlanból eladható terméket kreál, a legelőnyösebb képekkel és ütős hirdetési szöveggel megjeleníti közel 40 hirdetési oldalon, segít a kínálati ár kialakításában, és felkészíti szakmailag a tulajdonost az ingatlan eladására.
 
Gondolj bele, ezen az újfajta eladási módszer alkalmazása mellett reális esélyed van rá, hogy saját magad értékesítsd az ingatlant, akár ingatlanközvetítő nélkül, és ez az eladási forma akár többszázezer Forint megtakarítását is jelentheti számodra a költségoldalon, még a profit oldalon jelentős többletbevételt, az idő faktorról nem is beszélve.
  
  
Panel konyha eladásra való felkészítés előtt          Panel konyha eladásra készen

A május 10-ei, pénteki befektetői klubestünkön szeretnénk neked hasznos útmutatást, tippeket adni, hogyan add el vagy add ki gyorsabban és magasabb áron az ingatlanodat. Vendégelőadónk lesz Herger Mónika home staging szakértő.
 
Ha az alábbi linkre kattintasz megismerheted a részleteket, illetve itt tudsz jelentkezni a rendezvényre:
Ingatlanmarketing a gyakorlatban
 
Sikeres befektetést!
Király Norbert

Befektetői Klub

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék
vagyonépítési videó!